• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Wagner W-1 High bureaustoel in premium leder
€2.240,00 €1.308,00
(€1.582,68 Incl. btw)
Levertijd 3-4 weken
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Wagner W-1 High bureaustoel in premium leder

De Wagner W-1 High bureaustoel in premium leder beschikt over een driedimensionaal beweegelijk Dondola(*) zitmechanisme, dat het mogelijk maakt om in elke positie comfortabel te werken. De in hoogwaardig leder afgewerkte bureaustoel geeft uw rug een optimale ondersteuning en een grootste zitcomfort door de volgende opties: in hoogte verstelbaar mechanisme mét speciale comfort dieptevering, rugleuning ontwikkeld in dubbel-membraan stofferings techniek of in leder, ergonomisch gevormde comfort zitting, 3D zittechniek, automatisch zelf-regulerend synchroonmechaniek incl. zitdiepte verstelling, multifunctionele armleuningen type met een softpad opdek! Dit is het bewijs van de hoge eisen die wij aan onze selectie stellen. Welzijn en comfort in combinatie met slimme techniek en goede vormgeving zijn uitgangspunt in de ontwerpfilosofie van Wagner. Met het Dondola systeem, waarbij de zitting subtiel meebeweegt met de gebruiker, dragen de bureaustoelen bij aan ’gezond’ werken. W-1 kenmerkt zich door pure eenvoud in design, duurzaam gematerialiseerd met aandacht voor detail. Deze bureaustoel bestaat in een hoge of lage versie volledig in leder afgwerkt of met een membraan rugleuning. Optioneel kan u wielen voor harde vloeren bestelmlen een een P5 armleuning in leder afgewerkt.
 
(*) De nieuwe generatie van het gepantenteerde Dondola zitmechanisme is nu totaal onzichtbaar ingebouwd tussen de zit en het mechanisme. Het koppelt de starre verbinding met het onderste stoelgedeelte. De driedimensionale beweegelijkheid van het zitvlak verhindert dat de zithouding urenlang onveranderd blijft, ondersteund een permanent dynamisch zitten en activeert de rugspieren, volgens het principe van een oefenbal.

"De gezondste Wagner W-1 High bureaustoel in premium leder die ooit heeft bestaan," Wagner definieert de nieuwe stoelen! De focus van de bureaustoelen van Wagner is de belangrijkste vernieuwing: de Dondola ®-verbinding. De sit-in beweging concept biedt voor een gezonde rug en is gedeeltelijk verantwoordelijk voor het succes van de Wagner collectie. Door de unieke beweging van het gewricht WAGNER Dondola ® zitsysteem bureaustoelen * bevorderd het de gezondheid van uw rug. Ze hebben verschillende prijzen gewonnen, waaronder het toonaangevende vakblad "Facts". 

De medische studie aan de universiteit van Regensburg, onder leiding van professor Grifka brengen revolutionaire resultaten:
  • Afname van pijn in de vrijwilligers met 66% (visuele analoge schaal)
  • Afname van de beperkingen als gevolg van pijn in de rug in het dagelijks leven met 50% (Oswestry Disability Index)
  • Aanzienlijke stijging van het algemeen Wohlbefindensum tot 39% (SF36)


Ontwerp: Peter Wagner
Materiaal: Hoogwaardig leder, aluminium gepolijst, polyester, moeilijk ontvlambaar en kunststof
Zitmaten: 43-51h x 47b x 46d cm
Normen/test: EN 1335, LGA/GS
Technische eigenschappen: Synchroonmechanisme vergrendelbaar, zithoogte verstelbaar, instelling op lichaamsgewicht, ergonomisch gevormde schuifzitting, automatische kanteling zitting, driedimensionaal Dondola zitmechanisme, hoogte verstelbare rugleuning, armleuning in hoogte en diepte verstelbaar. 
Gemonteerd geleverd. 

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail. Wagner W-1 High bureaustoel in premium leder
Vraag ons u op te bellen

Wagner kort samengevat:
Wij zijn Wagner, een traditioneel merk dat bureaustoelen produceert en dat zich richt op het welzijn van mensen. De feel-good factor voor ons wordt duidelijk wanneer het ontwerp, beweging en gezondheid in evenwicht zijn. Daarom investeren we dagelijks geld en tijd in onderzoek om zo gezond mogelijk te zitten. Dagelijks stellen mensen hoge eisen en scheppen ze hoge verwachtingen aan hun dagelijkse kwaliteit in het leven, wel Wagner doet hetzelfde voor zitoplossingen! Wij ontwerpen een zitobject dat beweegt waardoor de rugklachten afnemen of totaal verdwijnen. Ze maken van beweging een centraal deel van ons leven. Tegenwoordig besteden we maximaal tot 14 uur per dag in een zittende positie! 50% van alle Belgen lijden ten minste eenmaal per jaar van pijn in de rug en 25% heeft zelfs chronische pijnen. Voor velen betekent dit dus een permanente psychologische belasting. Dat is dan het eerste signaal om te gaan voor Wagner welness bureaustoel dat de prestaties op de werkvloer verhoogt en voor het welzijn van de mensen zorgt. Hun moto is: Movement that sits! Enkele bekende Wagner welness stoelen: Wagner AluMedic, Wagner Titan, Wagner W1, Wagner ErgoMedic en vele andere ergonomische bureaustoelen en vergaderstoelen! 

Wagner W-1 High bureaustoel in premium leder