• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Wagner AluMedic 10 stof met hoofdsteun/armleuning
€1.250,00 €785,00
(€949,85 Incl. btw)
Levertijd 3-4 weken
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Wagner AluMedic 10 stof met hoofdsteun/armleuning

De Wagner AluMedic 10 bureaustoel met vaste armleuning en hoofdsteun beschikt over een driedimensionaal beweegelijk Dondola(*) zitmechanisme, dat het mogelijk maakt om in elke positie comfortabel te werken. De luchtdoorlatende netstoffering en de in hoogte verstelbare lendensteun van deze ergonomische bureaustoel geven uw rug een optimale ondersteuning. De Trevira bekleding geeft u dan ook het grootste zitcomfort! De AluMedic 10 ergonomische bureaustoel is standaard uitgerust met verstelbare armleuningen die in hoogte en breedte verstelbaar zijn via clip-lock en een hoofdsteun. De armleuningen hebben softpads waardoor de armsteun zacht aanvoelt.

 

Bovendien kunt u ook kiezen voor een onderstel in gepolierd aluminium. Wagner AluMedic 10 bureaustoel is de gezondste Wagner bureaustoel die ooit heeft bestaan," Wagner definieert de nieuwe stoelen van morgen! De focus van de bureaustoelen van Wagner is de belangrijkste vernieuwing: de Dondola ®-verbinding. De driedimensionale beweegelijkheid van het zitvlak biedt een gezonde rug en is gedeeltelijk verantwoordelijk voor het succes van de Wagner collectie. Door de unieke beweging van het WAGNER Dondola mechanisme bevorderd het de gezondheid van uw rug. Ze hebben verschillende prijzen gewonnen, waaronder het toonaangevende vakblad "Facts". Deze ergonomische bureaustoel is ook verkrijgbaar op aanvraag in het leder. Contacteer ons hiervoor!

De medische studie aan de universiteit van Regensburg, onder leiding van professor Grifka brengen revolutionaire resultaten:

  • Afname van pijn in de vrijwilligers met 66% (visuele analoge schaal)
  • Afname van de beperkingen als gevolg van pijn in de rug in het dagelijks leven met 50% (Oswestry Disability Index)
  • Aanzienlijke stijging van het algemeen Wohlbefindensum tot 39% (SF36)

(*) De nieuwe generatie van het gepantenteerde Dondola zitmechanisme is nu totaal onzichtbaar ingebouwd tussen de zit en het mechanisme. Het koppelt de starre verbinding met het onderste stoelgedeelte. De driedimensionale beweegelijkheid van het zitvlak verhindert dat de zithouding urenlang onveranderd blijft, ondersteund een permanent dynamisch zitten en activeert de rugspieren, volgens het principe van een oefenbal.

Ontwerp: Peter Wagner
Materiaal: Kunststof, aluminium, Trevira bekleding(of leder) , netweefsel 100% polypropyleen
Zitmaten: 43-52h x 48b x 48-53d cm
Normen/test: EN 1335, LGA/GS
Technische eigenschappen: Synchroonmechanisme vergrendelbaar, zithoogte verstelbaar, instelling op lichaamsgewicht, ergonomisch gevormde zitting, driedimensionaal Dondola zitmechanisme, hoogte verstelbare rugleuning met lendensteun, armleuning en hoofdsteun in hoogte verstelbaar 
Gemonteerd geleverd. 
 
Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail. 

  Vraag ons u op te bellen   

Wagner kort samengevat:
Wij zijn Wagner, een traditioneel merk dat bureaustoelen produceert en dat zich richt op het welzijn van mensen. De feel-good factor voor ons wordt duidelijk wanneer het ontwerp, beweging en gezondheid in evenwicht zijn. Daarom investeren we dagelijks geld en tijd in onderzoek om zo gezond mogelijk te zitten. Dagelijks stellen mensen hoge eisen en scheppen ze hoge verwachtingen aan hun dagelijkse kwaliteit in het leven, wel Wagner doet hetzelfde voor zitoplossingen! Wij ontwerpen een zitobject dat beweegt waardoor de rugklachten afnemen of totaal verdwijnen. Ze maken van beweging een centraal deel van ons leven. Tegenwoordig besteden we maximaal tot 14 uur per dag in een zittende positie! 50% van alle Belgen lijden ten minste eenmaal per jaar van pijn in de rug en 25% heeft zelfs chronische pijnen. Voor velen betekent dit dus een permanente psychologische belasting. Dat is dan het eerste signaal om te gaan voor Wagner welness bureaustoel dat de prestaties op de werkvloer verhoogt en voor het welzijn van de mensen zorgt. Hun moto is: Movement that sits! Enkele bekende Wagner welness stoelen: Wagner AluMedic, Wagner Titan, Wagner W1, Wagner ErgoMedic en vele andere ergonomische bureaustoelen en vergaderstoelen!

Wagner AluMedic 10 bureaustoel