• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Interstuhl JoyceIS3 JC216 bureaustoel
€749,00 €545,00
(€659,45 Incl. btw)
Levertijd 3-8 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Folder:
Interstuhl JoyceIS3 JC216 bureaustoel

Of u nu in een open kantoor of op een individueel kantoor werkt: met de Interstuhl JoyceIS3 JC216 bureaustoel heeft u de perfecte zitoplossing.

Van het klassieke gewatteerde ontwerp tot het moderne ontwerp van de nieuwe FlexGrid in de rug - Joyce is3 biedt alle relevante instellingsopties en blinkt uit met een paar slimme functies.

Sterke ondersteuning - met zijn moderne, bijzonder futuristische contouren zal de nieuwe JoyceIS3 JC216 bureaustoel elke kamer een speciaal tintje geven. Tegelijkertijd biedt de rugleuning zichtbaar dynamische rugsteun - en verlicht de belasting van uw lichaam tijdens gerichte werkprocessen.

De FlexGrid kan eenvoudig in de hoogte worden afgesteld en - met een handwiel - ook in de diepte.

Deze bureaustoel heeft wielen die universeel zijn, dus te gebruiken voor harde of zachte ondergronden! 

Deze design bureaustoel werd geïnspireerd door de perfectie van de natuur. De JoyceIS3 FlexGrid is een echte blikvanger. Het buitengewone ontwerp weerspiegelt de menselijke anatomie. Het ondersteunt de natuurlijke kromming van de wervelkolom met behulp van twee innovatieve componenten met verschillende niveaus van hardheid. Dit zorgt ervoor dat stabiliteit en flexibiliteit optimaal in balans zijn.

De Interstuhl Joyce Is3 bureaustoel zwart met armleuningen is een creatie van Daniel Figueroa
voor Interstuhl. De ergonomische bureaustoel is uit voorraad leverbaar in zwart, andere kleuren hebben een levertijd van ongeveer 5 weken!


Bestel vandaag nog uw bureaustoelen bij Brand New Office! Deze stoel wordt volledig gemonteerd bij u geleverd.

Technische kenmerken:

  • Synchroontechniek, vergrendelbaar
  • Gewichtsregeling, in meerdere stappen regelbaar
  • Hoogteverstelling van de rugleuning
  • 4D armleggers in hoogte, breedte en diepte verstelbaar én zwenkbaar met zachte opdek
  • Keuze uit wielen voor harde vloer of standaard wielen voor vasttapijt
  • Ergonomische zitting
  • Zitting gestoffeerd en rugleuning met 3D-netbespanning

Ontwerp: Daniel Figueroa
Materiaal: stalen onderstel, kunststof, Era stof
Zitmaten:  47h x 45b x 41d cm 
Duurzaamheid: 98% recyclebaar

Bekende ontwerpen van Interstuhl zijn: Interstuhl Silver, Interstuhl Every, Interstuhl Movy, Interstuhl Kinetic, Interstuhl Yos, Interstuhl Goal, Interstuhl Silver, Interstuhl Vintage, Interstuhl Hero, Interstuhl Airpad en nog vele andere. Mensen besteden tegenwoordig veel tijd zittend. Dit vereist het hoogste niveau van expertise in de vervaardiging van stoelen. "Kennis van zitten: het voordeel van Interstuhl" is ons motto. Wij zijn een Duits bedrijf, dat hoge kwaliteit stoelen voor kantoren en gebouwen ontwikkelt, die wij over de hele wereld verkopen. Onze producten worden gekenmerkt door een uitzonderlijk design, uitstekende ergonomie, state-of-the-art technologie en een hoge mate van milieubewustzijn. Het is van vitaal belang voor ons om onze kennis te doen gelden op alle gebieden van werk en leven en om een grote brede collectie te ontwikkelen: voor elk gebruik, in elke prijsklasse, van de receptie naar de directiekamer. Op de volgende pagina’s tonen wij u de moeite die we doen om de perfecte stoel te maken. Elk goed idee volgt de juiste inspiratie, maar inspiratie begint niet alleen bij de gedachte. We willen zien, voelen, horen en ruiken; we willen verrast worden, om nieuwe perspectieven te ervaren en ons goed te voelen. We willen ecologisch en ethisch handelen. Alle activiteiten van Interstuhl hebben tot doel mensen te inspireren. Onze zitoplossingen vergemakkelijken het werk, reflecteren waardering en verrijken het leven. Onze producten leveren knappe prestaties en zitplezier in het bijzonder. Dit doel wordt bereikt door middel van een duidelijk engagement voor de Duitse engineering en technische perfectie; een totaal begrip van esthetiek en de eis om milieubewust te handelen. Daarom ontwikkelen we zitoplossingen die overtuigen door middel van prestaties en zitplezier. Interstuhl JoyceIS3 JC216 bureaustoel