• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Interstuhl EVERYis1 bureaustoel
€710,00 €375,00
(€453,75 Incl. btw)
Levertijd 4-5 weken
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Interstuhl EVERYis1 bureaustoel

Moderne ergonomie en representatief design, de Interstuhl EVERYis1 bureaustoel met zwart(142E) of wit(152E) frame is uitgerust met een rugleuning in netbespanning en een synchroonmechanisme met automatische lichaamsgewicht-instelling. Met deze ergonomische bureaustoel hoef je niet te kiezen tussen ontwerp en functie. De Era bekleding is een stof uit 100% polyester(100.000 martindale) en is standaard uitgerust met een zitdiepte verstelling en verstelbare lendensteun.

De bijpassende stapelbare sledestoel van Interstuhl met armleuning en kunststoffen rugleuning is ook geschikt als uitnodigend zitmeubel bij uw entree. Deze Interstuhl EVERYis modellen zijn in een andere uitvoering ook leverbaar op aanvraag. Deze Everyis ergonomische bureaustoel zijn in zwart en wit zijn direct leverbaar uit voorraad(actiemodel).

Deze bureaustoel heeft wielen die universeel zijn, dus te gebruiken voor harde of zachte ondergronden!  Bestel vandaag uw Every bureaustoel en beleef morgen al zijn ergonomisch zitcomfort!


Ontwerp: Sven von Boetticher
Materiaal: kunstof of aluminium onderstel, netbespanning, 100% polyester stof 200.000 martindale
Zitmaten:  42-53h x 49b x 43d cm 
Winnaar: Der Blaue Engel
Technische eigenschappen: synchroonmechanisme, individuele lichaamsinstelling, netbespanning, Zitdiepte- en verstelbare lendensteun , T-armleggers(4D) in hoogte-breedte verstelbaar 

Duurzaamheid: 98% recyclebaar 
Normen/test: EN 1335, LGA/GS, DIN 14001
Gemonteerd geleverd. 

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail. 
Vraag ons u op te bellen  
      

Bekende ontwerpen van Interstuhl zijn: Interstuhl Silver, Interstuhl Every, Interstuhl Movy, Interstuhl Kinetic, Interstuhl Yos, Interstuhl Goal, Interstuhl Silver, Interstuhl Vintage, Interstuhl Hero, Interstuhl Airpad en nog vele andere. Mensen besteden tegenwoordig veel tijd zittend. Dit vereist het hoogste niveau van expertise in de vervaardiging van stoelen. "Kennis van zitten: het voordeel van Interstuhl" is ons motto. Wij zijn een Duits bedrijf, dat hoge kwaliteit stoelen voor kantoren en gebouwen ontwikkelt, die wij over de hele wereld verkopen. Onze producten worden gekenmerkt door een uitzonderlijk design, uitstekende ergonomie, state-of-the-art technologie en een hoge mate van milieubewustzijn. Het is van vitaal belang voor ons om onze kennis te doen gelden op alle gebieden van werk en leven en om een grote brede collectie te ontwikkelen: voor elk gebruik, in elke prijsklasse, van de receptie naar de directiekamer. Op de volgende pagina’s tonen wij u de moeite die we doen om de perfecte stoel te maken. Elk goed idee volgt de juiste inspiratie, maar inspiratie begint niet alleen bij de gedachte. We willen zien, voelen, horen en ruiken; we willen verrast worden, om nieuwe perspectieven te ervaren en ons goed te voelen. We willen ecologisch en ethisch handelen. Alle activiteiten van Interstuhl hebben tot doel mensen te inspireren. Onze zitoplossingen vergemakkelijken het werk, reflecteren waardering en verrijken het leven. Onze producten leveren knappe prestaties en zitplezier in het bijzonder. Dit doel wordt bereikt door middel van een duidelijk engagement voor de Duitse engineering en technische perfectie; een totaal begrip van esthetiek en de eis om milieubewust te handelen. Daarom ontwikkelen we zitoplossingen die overtuigen door middel van prestaties en zitplezier. Interstuhl EVERYis bureaustoel.