• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Wagner AluMedic 15 bureaustoel
€935,00 €597,00
(€722,37 Incl. btw)
Levertijd 3-4 weken
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Wagner AluMedic 15 bureaustoel

De Wagner AluMedic 15 bureaustoel met vaste armleuning beschikt over een driedimensionaal bewegelijk Dondola(*) zitmechanisme, dat het mogelijk maakt om in elke positie comfortabel te werken. De in hoogte verstelbare lendensteun van deze ergonomische bureaustoel geven uw rug een optimale ondersteuning. De Trevira bekleding geeft u dan ook het grootste zitcomfort! De AluMedic 5 ergonomische bureaustoel is standaard uitgerust met verstelbare armleuningen in hoogte en breedte via clip-lock en heeft softpads waardoor de armsteun zacht aanvoelt. Optioneel kan u de volgende armleuningen verkrijgen: 'TW2' die als extra troef een diepte verstelling heeft en de 'J2' die radiaal 360° draait . Bovendien kunt u ook kiezen voor een onderstel in gepolierd aluminium.
 
Wagner AluMedic 5 bureaustoel is de gezondste Wagner bureaustoel die ooit heeft bestaan," Wagner definieert de nieuwe stoelen van morgen! De focus van de bureaustoelen van Wagner is de belangrijkste vernieuwing: de Dondola ®-verbinding. De driedimensionale beweegelijkheid van het zitvlak biedt een gezonde rug en is gedeeltelijk verantwoordelijk voor het succes van de Wagner collectie. Door de unieke beweging van het WAGNER Dondola mechanisme bevorderd het de gezondheid van uw rug. Ze hebben verschillende prijzen gewonnen, waaronder het toonaangevende vakblad "Facts". Deze ergonomische bureaustoel is ook verkrijgbaar op aanvraag in het leder. Contacteer ons hiervoor!

De medische studie aan de universiteit van Regensburg, onder leiding van professor Grifka brengen revolutionaire resultaten:
- Afname van pijn in de vrijwilligers met 66% (visuele analoge schaal)
- Afname van de beperkingen als gevolg van pijn in de rug in het dagelijks leven met 50% (Oswestry Disability Index)
- Aanzienlijke stijging van het algemeen Wohlbefindensum tot 39% (SF36)


(*) De nieuwe generatie van het gepantenteerde Dondola zitmechanisme is nu totaal onzichtbaar ingebouwd tussen de zit en het mechanisme. Het koppelt de starre verbinding met het onderste stoelgedeelte. De driedimensionale beweegelijkheid van het zitvlak verhindert dat de zithouding urenlang onveranderd blijft, ondersteund een permanent dynamisch zitten en activeert de rugspieren, volgens het principe van een oefenbal.

Ontwerp: Peter Wagner
Materiaal: Kunststof, onderstel in aluminium zwart of gepolierd, Trevira bekleding of leder , netweefsel 100% polypropyleen
Zitmaten: 43-52h x 48b x 48-53d cm
Normen/test: EN 1335, LGA/GS
Technische eigenschappen: Synchroonmechanisme vergrendelbaar, zithoogte verstelbaar, instelling op lichaamsgewicht, ergonomisch gevormde zitting, driedimensionaal Dondola zitmechanisme, hoogte verstelbare rugleuning met lendensteun, optionele armleuning in hoogte verstelbaar 
Gemonteerd geleverd. 

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail. 

  Vraag ons u op te bellen    

Wagner kort samengevat: een traditioneel merk dat bureaustoelen produceert en dat zich vooral richt op het welzijn van mensen. De feel-good factor voor ons wordt duidelijk wanneer het ontwerp, beweging en gezondheid in evenwicht met elkaar zijn. Daarom investeren ze dagelijks geld en tijd in onderzoek en technologie van kantoormeubelen om zo gezond mogelijk te zitten. Dagelijks stellen mensen hoge eisen en scheppen ze hoge verwachtingen aan hun dagelijkse kwaliteit in het leven, wel Wagner doet hetzelfde voor zitoplossingen! Wij ontwerpen een zitobject dat beweegt waardoor de rugklachten afnemen of totaal verdwijnen. Ze maken van beweging een centraal deel van ons leven. Tegenwoordig besteden we maximaal tot 14 uur per dag in een zittende positie! 50% van alle Belgen lijden ten minste éénmaal per jaar van pijn in de rug en 25% heeft zelfs chronische pijnen. Voor velen betekent dit dus een permanente psychologische belasting. Dat is dan het eerste signaal om te gaan voor Wagner welness bureaustoel dat de prestaties op de werkvloer verhoogt en voor het welzijn van de mensen zorgt. Hun moto is: Movement that sits! Enkele bekende Wagner welness ergonomische bureaustoelen zijn: AluMedic, Titan, W1, Wagner ErgoMedic en vele andere ergonomische bureaustoelen, directiestoelen, ergonomische krukken, horeca stoelen, en vergaderstoelen! Brand New Office is officiële verdeler voor de BeNeLux regio. Wagner AluMedic 15 bureaustoel