Transport & installatie
Vrachtvrije levering vanaf 750€: Uw kantoormeubelen of design meubelen worden vrachtvrij geleverd vanaf 750€ netto goederenwaarde. Voor bestellingen onder de 750€ worden de transportkosten berekend op het gewicht met een maximum van 55euro(voor BeNeLux!) Montage inclusief vanaf 1.500€: Vanaf 1.500€ netto goederenwaarde worden uw kantoormeubelen gemonteerd geleverd op plaats van gebruik. De verpakkingen worden meegenomen en bent u zeker van een goede montage van uw design meubilair. Indien uw montage-service wenst onder de 1.500€ netto goederenwaarde, contacteert u ons best om een voordelige offerte op te laten maken: [email protected]

AluMedic 60 vergaderstoel

€425,00€514,25 Incl. btw
Info over transport en installatie
Levertijd: 3-4 weken
(*) Uitgezonderd verlofperiodes en behoudens stockbreuk
Artikelcode: 21552
Wagner AluMedic 60 vergaderstoel met stoffen beklede zitting en rugleuning. Deze vergaderstoel is beschikbaar in verschillende Trevira kleuren.
  • Gratis transport vanaf €750(geldig voor BeNeLux)
  • Montage inclusief vanaf €1500 ( enkel voor de BeNeLux!)
Beschrijving

Wagner AluMedic 60 vergaderstoel met stoffen beklede zitting en rugleuning. Deze vergaderstoel is beschikbaar in verschillende Trevira kleuren.

De Wagner AluMedic conferentie stoel is de nieuwe bezoekersstoel van Rainer Bachschmid die niets aan de wensen over laat. De bezoekersstoelen van AluMedic zijn in verschillende versies beschikbaar: De AluMedic 50 met een rugleuning in netstoffering, de AluMedic 60 volledig in stof, AluMedic Limited versie met netstoffering en lederen afwerking en de luxe uitvoering AluMedic Limited S. De stoelen zijn beschikbaar in verschillende kleuren Trevira stof of in hoogwaardig leder. Onze Limited versies hebben een handgenaaide lederen zitting en een rugleuning met de netstoffering of een handgenaaid lederen rugleuning. Z
e zorgen voor het juiste zitgevoel en een representatieve sfeer. Brand New Office is Premium Dealer van Wagner Wellness en kan alle mogelijke versies verkrijgen op aanvraag. Heeft u niet gevonden wat u zoekt? Contacteer dan onze professionele adviseurs voor meer uitleg.

Ontwerp: Rainer Bachschmid
Materiaal: Trevira stof , aluminium frame
Zitmaten: 45hx 47b x 50d cm

Wagner kort samengevat:
Wij zijn Wagner, een traditioneel merk dat bureaustoelen produceert en dat zich richt op het welzijn van mensen. De feel-good factor voor ons wordt duidelijk wanneer het ontwerp, beweging en gezondheid in evenwicht zijn. Daarom investeren we dagelijks geld en tijd in onderzoek om zo gezond mogelijk te zitten. Dagelijks stellen mensen hoge eisen en scheppen ze hoge verwachtingen aan hun dagelijkse kwaliteit in het leven, wel Wagner doet hetzelfde voor zitoplossingen! Wij ontwerpen een zitobject dat beweegt waardoor de rugklachten afnemen of totaal verdwijnen. Ze maken van beweging een centraal deel van ons leven. Tegenwoordig besteden we maximaal tot 14 uur per dag in een zittende positie! 50% van alle Belgen lijden ten minste eenmaal per jaar van pijn in de rug en 25% heeft zelfs chronische pijnen. Voor velen betekent dit dus een permanente psychologische belasting. Dat is dan het eerste signaal om te gaan voor Wagner welness bureaustoel dat de prestaties op de werkvloer verhoogt en voor het welzijn van de mensen zorgt. Hun moto is: Movement that sits! Enkele bekende Wagner welness stoelen: Wagner AluMedic, Wagner Titan, Wagner W1, Wagner ErgoMedic en vele andere ergonomische bureaustoelen en vergaderstoelen!
Wagner AluMedic 60 vergaderstoel