• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Interstuhl Hero bureaustoel met armleuning
€1.356,00 €789,00
(€954,69 Incl. btw)
Levertijd 3-8 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Interstuhl Hero bureaustoel met armleuning

De Interstuhl Hero bureaustoel is er voor de helden van de werkvloer. Een stevige netbespanning als rugleuning en een autofit synchroon mechanisme!

Hierdoor maakt het niet uit of de gebruiker licht, zwaar en lang of kort zijn want deze ergonomische bureaustoel van Interstuhl past zich automatisch aan door zijn autofit synchroon mechanisme.Deze onzichtbare techniek is onzichtbaar verwerkt in de stoel, waardoor Hero er slank en atletisch uitziet. Dit mechanisme is het opvallendste kenmerk van de Hero bureaustoel van Interstuhl.

Verder is de ergomisch gevormde zitting, van deze ergonomische topper, in diepte verstelbaar. 

De Hero bureaustoel heeft zijn optreden alvast niet gemist bij Brand New Office. Hero bureaustoel met 4D armleuning van Interstuhl is een creatie van Eckhard Hansen en Gerhard Eichert. Deze Herobureaustoel met zijn stevige netbespanning als rugleuning, is snel leverbaar. Iedereen tussen de 45 en 120 kilo kan goed en comfortabel zitten op deze held.

Deze bureaustoel heeft wielen die universeel zijn, dus te gebruiken voor harde of zachte ondergronden! Andere kleuren op vraag verkrijgbaar. 
   


Ontwerp: Eckhard Hansen en Gerhard Eichert
 
Materiaal: kunstof onderstel, netweefsel rugleuning, Cava stof(80.000 martindale).
Zitmaten: 40-51h x 47b x 43d cm
Technische eigenschappen: autofit synchroonmechanisme, automatische lichaamsinstelling, mechanische zitdieptevering, Zitdiepte verstelbaar, 4D-armleggers in hoogte-breedte verstelbaar, Voetkruis in kunststof. Optioneel: wielen voor harde vloeren. 
Duurzaamheid: 99% recyclebaar
Normen/test: EN 1335, LGA/GS,
Gemonteerd geleverd.

Bekende ontwerpen van Interstuhl zijn: Interstuhl Silver, Interstuhl Every, Interstuhl Movy, Interstuhl Kinetic, Interstuhl Yos, Interstuhl Goal, Interstuhl Silver, Interstuhl Vintage, Interstuhl Hero, Interstuhl Airpad en nog vele andere. Mensen besteden tegenwoordig veel tijd zittend. Dit vereist het hoogste niveau van expertise in de vervaardiging van stoelen. "Kennis van zitten: het voordeel van Interstuhl" is ons motto. Wij zijn een Duits bedrijf, dat hoge kwaliteit stoelen voor kantoren en gebouwen ontwikkelt, die wij over de hele wereld verkopen. Onze producten worden gekenmerkt door een uitzonderlijk design, uitstekende ergonomie, state-of-the-art technologie en een hoge mate van milieubewustzijn. Het is van vitaal belang voor ons om onze kennis te doen gelden op alle gebieden van werk en leven en om een grote brede collectie te ontwikkelen: voor elk gebruik, in elke prijsklasse, van de receptie naar de directiekamer. Op de volgende pagina’s tonen wij u de moeite die we doen om de perfecte stoel te maken. Elk goed idee volgt de juiste inspiratie, maar inspiratie begint niet alleen bij de gedachte. We willen zien, voelen, horen en ruiken; we willen verrast worden, om nieuwe perspectieven te ervaren en ons goed te voelen. We willen ecologisch en ethisch handelen. Alle activiteiten van Interstuhl hebben tot doel mensen te inspireren. Onze zitoplossingen vergemakkelijken het werk, reflecteren waardering en verrijken het leven. Onze producten leveren knappe prestaties en zitplezier in het bijzonder. Dit doel wordt bereikt door middel van een duidelijk engagement voor de Duitse engineering en technische perfectie; een totaal begrip van esthetiek en de eis om milieubewust te handelen. Daarom ontwikkelen we zitoplossingen die overtuigen door middel van prestaties en zitplezier. Interstuhl Hero bureaustoel