• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Interstuhl AirPad bureaustoel
Levertijd 4-5 weken
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Interstuhl AirPad bureaustoel

Interstuhl AirPad bureaustoel met armleuning: een stevig membraanweefsel als rugleuning en een body float synchroonmechanisme, dit zijn de kenmerken van deze ergonomische stoel van Interstuhl. In het filmpje hieronder is te zien hoe sterk dit membraanweefsel wel is. Zijn ergomisch gevormde zitting en in hoogte verstelbare rugleuning maken van deze stoel een topper.

De AirPad bureaustoel heeft zijn optreden alvast niet gemist in de 007-film Skyfall en zorgde daar al voor fraaie scènes. AirPad bureaustoel van Interstuhl is een creatie van Andreas Krob. Verder heeft deze bureaustoel een drijvend gevoel door zijn body-float synchroommechanisme die ook nog eens automatisch het gewicht regelt!

Deze AirPad bureaustoel met zijn stevig membraanweefsel als rugleuning heeft de volgende optionele opties: wielen voor harde vloeren, Zitdiepte verstelbaar en verstelbare lendesteun verkrijgen. Andere kleuren zijn op aanvraag ook verkrijgbaar.
   
Ontwerp: Andreas Krob
Materiaal: kunstof of aluminium onderstel, membraan rugleuning en hoofdsteun, 100 % Royal.
Zitmaten:  41,5-53,3h x 48b x 46d cm
Winnaar: IF product design award2012, Design Plus Award
Technische eigenschappen: body float synchroonmechanisme, individuele lichaamsinstelling, rugleuning in hoogte verstelbaar, mechanische zitdieptevering, Voetkruis in aluminium gepolijst. Optioneel: wielen voor harde vloeren, T-armleggers in hoogte-breedte verstelbaar, Zitdiepte verstelbaar en verstelbare lendesteun
Duurzaamheid: 99% recyclebaar
Normen/test: EN 1335, LGA/GS 
Gemonteerd geleverd.

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail.
Vraag ons u op te bellen  snelle levering        

Bekende ontwerpen van Interstuhl zijn: Interstuhl Silver, Interstuhl Every, Interstuhl Movy, Interstuhl Kinetic, Interstuhl Yos, Interstuhl Goal, Interstuhl Silver, Interstuhl Vintage, Interstuhl Hero, Interstuhl Airpad en nog vele andere. Mensen besteden tegenwoordig veel tijd zittend. Dit vereist het hoogste niveau van expertise in de vervaardiging van stoelen. "Kennis van zitten: het voordeel van Interstuhl" is ons motto. Wij zijn een Duits bedrijf, dat hoge kwaliteit stoelen voor kantoren en gebouwen ontwikkelt, die wij over de hele wereld verkopen. Onze producten worden gekenmerkt door een uitzonderlijk design, uitstekende ergonomie, state-of-the-art technologie en een hoge mate van milieubewustzijn. Het is van vitaal belang voor ons om onze kennis te doen gelden op alle gebieden van werk en leven en om een grote brede collectie te ontwikkelen: voor elk gebruik, in elke prijsklasse, van de receptie naar de directiekamer. Op de volgende pagina’s tonen wij u de moeite die we doen om de perfecte stoel te maken. Elk goed idee volgt de juiste inspiratie, maar inspiratie begint niet alleen bij de gedachte. We willen zien, voelen, horen en ruiken; we willen verrast worden, om nieuwe perspectieven te ervaren en ons goed te voelen. We willen ecologisch en ethisch handelen. Alle activiteiten van Interstuhl hebben tot doel mensen te inspireren. Onze zitoplossingen vergemakkelijken het werk, reflecteren waardering en verrijken het leven. Onze producten leveren knappe prestaties en zitplezier in het bijzonder. Dit doel wordt bereikt door middel van een duidelijk engagement voor de Duitse engineering en technische perfectie; een totaal begrip van esthetiek en de eis om milieubewust te handelen. Daarom ontwikkelen we zitoplossingen die overtuigen door middel van prestaties en zitplezier. Interstuhl AirPad bureaustoel