• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Interstuhl Vintage is5 luxe conferentiestoel
Levertijd 4-5 weken
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Interstuhl Vintage is5 luxe conferentiestoel

De elegante directiestoel en conferentiestoel Interstuhl Vintage is5 luxe conferentiestoel heeft een onderstel van verchroomd staal met een markante draaivoet. De Vintage bureaustoel combineert geraffineerd en comfortabel zitten met een modern uiterlijk. Ontwerper Volker Eysing maakte voor Interstuhl de stoel uit een Ascot leder bekleding die met verchroomd staal werd afgewerkt. 

De Vintageis5 luxe vergaderstoel is ideaal voor mensen die niet houden van veel en moeilijke instellingen. Deze vergaderstoel kan ook gebruikt worden als bureaustoel of directiestoel. Veel mooier gaan de conferentie fauteuils, bezoekersstoelen niet worden of wel over smaak valt inderdaad te twisten. Maar onze Interstuhl adviseurs waren het unaniem er over eens. Interstuhl Vintage is echt een top design, bijna de totale perfectie als het gaat om design conferentiestoelen, en design bezoekersstoelen. Deze Vintage vergaderstoel bestaat in verschillende uitvoeringen. Hiervoor neemt u best contact met ons op. 

Ontwerp: Volker Eysing, 2013 
Materiaal: aluminium gepolijst of verchroomd(optie) , rundlederen bekleding
Zitmaten: 44h x 51b x 45d cm
Winnaar: German design award
Technische eigenschappen: zithoogte verstelling en terugdraaimechanisme
Duurzaamheid: 98% recyclebaar
Normen/test: EN 9001, LGA/GS, DIN 14001
Gemonteerd geleverd.

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail. 
Vraag ons u op te bellen  
     

Bekende ontwerpen van Interstuhl zijn: Interstuhl Silver, Interstuhl Every, Interstuhl Movy, Interstuhl Kinetic, Interstuhl Yos, Interstuhl Goal, Interstuhl Silver, Interstuhl Vintage, Interstuhl Hero, Interstuhl Airpad en nog vele andere. Mensen besteden tegenwoordig veel tijd zittend. Dit vereist het hoogste niveau van expertise in de vervaardiging van stoelen. "Kennis van zitten: het voordeel van Interstuhl" is ons motto. Wij zijn een Duits bedrijf, dat hoge kwaliteit stoelen voor kantoren en gebouwen ontwikkelt, die wij over de hele wereld verkopen. Onze producten worden gekenmerkt door een uitzonderlijk design, uitstekende ergonomie, state-of-the-art technologie en een hoge mate van milieubewustzijn. Het is van vitaal belang voor ons om onze kennis te doen gelden op alle gebieden van werk en leven en om een grote brede collectie te ontwikkelen: voor elk gebruik, in elke prijsklasse, van de receptie naar de directiekamer. Op de volgende pagina’s tonen wij u de moeite die we doen om de perfecte stoel te maken. Elk goed idee volgt de juiste inspiratie, maar inspiratie begint niet alleen bij de gedachte. We willen zien, voelen, horen en ruiken; we willen verrast worden, om nieuwe perspectieven te ervaren en ons goed te voelen. We willen ecologisch en ethisch handelen. Alle activiteiten van Interstuhl hebben tot doel mensen te inspireren. Onze zitoplossingen vergemakkelijken het werk, reflecteren waardering en verrijken het leven. Onze producten leveren knappe prestaties en zitplezier in het bijzonder. Dit doel wordt bereikt door middel van een duidelijk engagement voor de Duitse engineering en technische perfectie; een totaal begrip van esthetiek en de eis om milieubewust te handelen. Daarom ontwikkelen we zitoplossingen die overtuigen door middel van prestaties en zitplezier. Vintage is5 luxe conferentiestoel