• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Interstuhl Silver 262S bureaustoel
Levertijd 4-5 weken
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Interstuhl Silver 262S bureaustoel

De Interstuhl Silver 262S bureaustoel hoog staat graag in het middelpunt van uw kantoor.

Hij verenigt comfort en uitstraling optimaal met elkaar: synchroon-mechanisme werkt heel precies en ondersteund uw bewegingen perfect, het geborsteld aluminium en hoogwaardig leer bepalen het imago van de stoel.

Het unieke design van deze conferentiestoel hoog van Interstuhl met geïntegreerde armleuningen en de hoge rugleuning ronden het totaalbeeld van de stoel af.

Interstuhl Silver bureaustoel is een creatie van de bekende designer Hadi Teherani. Deze bureaustoel is enkel verkrijgbaar op aanvraag. Geborsteld aluminium en hoogwaardig leer bepalen het beeld van de Silver draaifauteuil hoog. De Silver familie van stoelen is ontworpen door Studio Interstuhl als de ultieme lijn voor het executive kantoor.

Het prijswinnende ontwerp combineert zitcomfort met een onovertroffen heldere en krachtige esthetiek. Deze unieke design bureaustoel is beschikbaar bij Brand New Office!


Ontwerp: Hadi Teherani 
Materiaal:
aluminium geborsteld, leer, brandwerend
Zitmaten:  41-51h x 48b x 48d cm 
Winnaar: IF product design award, NeoCon Gold Award, designprijs van de Bondsrepubliek Duitsland. 
Technische eigenschappen: Top -ergonomie, synchroonmechanisme, individuele lichaamsinstelling, hoofdsteun bij de hoge rugleuning geïntegreerd, armleuningen geïntegreerd.
Duurzaamheid: 98% recyclebaar 
Gemonteerd geleverd.

Bekende ontwerpen van Interstuhl zijn: Interstuhl Silver, Interstuhl Every, Interstuhl Movy, Interstuhl Kinetic, Interstuhl Yos, Interstuhl Goal, Interstuhl Silver, Interstuhl Vintage, Interstuhl Hero, Interstuhl Airpad en nog vele andere. Mensen besteden tegenwoordig veel tijd zittend. Dit vereist het hoogste niveau van expertise in de vervaardiging van stoelen. "Kennis van zitten: het voordeel van Interstuhl" is ons motto. Wij zijn een Duits bedrijf, dat hoge kwaliteit stoelen voor kantoren en gebouwen ontwikkelt, die wij over de hele wereld verkopen. Onze producten worden gekenmerkt door een uitzonderlijk design, uitstekende ergonomie, state-of-the-art technologie en een hoge mate van milieubewustzijn. Het is van vitaal belang voor ons om onze kennis te doen gelden op alle gebieden van werk en leven en om een grote brede collectie te ontwikkelen: voor elk gebruik, in elke prijsklasse, van de receptie naar de directiekamer. Op de volgende pagina’s tonen wij u de moeite die we doen om de perfecte stoel te maken. Elk goed idee volgt de juiste inspiratie, maar inspiratie begint niet alleen bij de gedachte. We willen zien, voelen, horen en ruiken; we willen verrast worden, om nieuwe perspectieven te ervaren en ons goed te voelen. We willen ecologisch en ethisch handelen. Alle activiteiten van Interstuhl hebben tot doel mensen te inspireren. Onze zitoplossingen vergemakkelijken het werk, reflecteren waardering en verrijken het leven. Onze producten leveren knappe prestaties en zitplezier in het bijzonder. Dit doel wordt bereikt door middel van een duidelijk engagement voor de Duitse engineering en technische perfectie; een totaal begrip van esthetiek en de eis om milieubewust te handelen. Daarom ontwikkelen we zitoplossingen die overtuigen door middel van prestaties en zitplezier. Interstuhl Silver 262S bureaustoel