• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Wagner ErgoMedic 100-1 bureaustoel met hoofdsteun
€885,00 €615,00
(€744,15 Incl. btw)
Levertijd 3-4 weken
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Wagner ErgoMedic 100-1 bureaustoel met hoofdsteun

De Wagner ErgoMedic 100-1 bureaustoel met hoofdsteun beschikt over een driedimensionaal beweegelijk Dondola(*) zitmechanisme, dat het mogelijk maakt om in elke positie comfortabel te werken. Deze ergonomische bureaustoel verlegt de grenzen op het gebied van design, beweging en gezondheid. De flexibele rugleuning uit zachte kunststof volgt bij het achteruitleunen optimaal de zijwaartse beweging en zorgt zo voor extra bewegingsvrijheid - een weldaad voor uw rug.
 
De ErgoMedic gamma bureaustoelen zijn beschikbaar in een versie met luchtdoorlatende netstoffering of een rugleuning volledig in Trevira stof.  De Trevira bekleding(65.000 martindale) in stof is van hoogwaardige kwaliteit en geven u het grootste zitcomfort! De ErgoMedic bureaustoel is met en zonder hoofdsteun verkrijgbaar.

"De gezondste Wagner ErgoMedic 100-1 die ooit heeft bestaan," Wagner definieert de nieuwe stoelen! De focus van de bureaustoelen van Wagner is de belangrijkste vernieuwing: de Dondola ®-verbinding. De sit-in beweging concept biedt voor een gezonde rug en is gedeeltelijk verantwoordelijk voor het succes van de Wagner collectie. Door de unieke beweging van het gewricht WAGNER Dondola ® zitsysteem bureaustoelen * merkbaar bevorderen van de gezondheid van uw rug. Ze hebben verschillende prijzen gewonnen, waaronder het toonaangevende vakblad "feiten". 

De medische studie aan de universiteit van Regensburg, onder leiding van professor Grifka brengen revolutionaire resultaten:
  • Afname van pijn in de vrijwilligers met 66% (visuele analoge schaal)
  • Afname van de beperkingen als gevolg van pijn in de rug in het dagelijks leven met 50% (Oswestry Disability Index)
  • Aanzienlijke stijging van het algemeen Wohlbefindensum tot 39% (SF36)


(*) De nieuwe generatie van het gepantenteerde Dondola zitmechanisme is nu totaal onzichtbaar ingebouwd tussen de zit en het mechanisme. Het koppelt de starre verbinding met het onderste stoelgedeelte. De driedimensionale beweegelijkheid van het zitvlak verhindert dat de zithouding urenlang onveranderd blijft, ondersteund een permanent dynamisch zitten en activeert de rugspieren, volgens het principe van een oefenbal.

Ontwerp: Peter Wagner
Materiaal: Kunststof, onderstel in aluminium zwart of gepolierd, Trevira bekleding of leder , netweefsel 100% polypropyleen
Zitmaten: 43-52h x 48b x 46d cm
Normen/test: EN 1335, LGA/GS
Technische eigenschappen: Hoge rugleuning met ademende netbespanning en vier elastische dwarsbanden in de hoogte verstelbaar, praktische-ergonomisch gevormd kuip-zitvlak met geïntegreerde zitdiepte en zithoek instelling, Dondola ®-gebaseerde zitvlak en rugleuning(3 dimensionaal zitvlak en rugleuning), Puntsynchroon mechanisme met veerkracht instelling, Design-voetkruis in zwart nylon of optioneel in gepolijst aluminium. 
Gemakkelijke montage.

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail. 
Vraag ons u op te bellen

Wagner kort samengevat:
Wij zijn Wagner, een traditioneel merk dat bureaustoelen produceert en dat zich richt op het welzijn van mensen. De feel-good factor voor ons wordt duidelijk wanneer het ontwerp, beweging en gezondheid in evenwicht zijn. Daarom investeren we dagelijks geld en tijd in onderzoek om zo gezond mogelijk te zitten. Dagelijks stellen mensen hoge eisen en scheppen ze hoge verwachtingen aan hun dagelijkse kwaliteit in het leven, wel Wagner doet hetzelfde voor zitoplossingen! Wij ontwerpen een zitobject dat beweegt waardoor de rugklachten afnemen of totaal verdwijnen. Ze maken van beweging een centraal deel van ons leven. Tegenwoordig besteden we maximaal tot 14 uur per dag in een zittende positie! 50% van alle Belgen lijden ten minste eenmaal per jaar van pijn in de rug en 25% heeft zelfs chronische pijnen. Voor velen betekent dit dus een permanente psychologische belasting. Dat is dan het eerste signaal om te gaan voor Wagner welness bureaustoel dat de prestaties op de werkvloer verhoogt en voor het welzijn van de mensen zorgt. Hun moto is: Movement that sits! Enkele bekende Wagner welness stoelen: Wagner AluMedic, Wagner Titan, Wagner W1, Wagner ErgoMedic en vele andere ergonomische bureaustoelen en vergaderstoelen! Wagner ErgoMedic 100-1