• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Wagner W7 light bureaustoel gecapitonneerde rugleuning
Levertijd 3-4 weken
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Wagner W7 light bureaustoel gecapitonneerde rugleuning

Wagner W7 light bureaustoel gecapitonneerde rugleuning is verkrijgbaar met een frame in het zwart of wit. De ergonomische bureaustoel met een onklopbare prijs!

Ergonomie is een van de belangrijkste principes bij Brand New Office. Bijvoorbeeld: de bureaustoelen goed voor de rug van Wagner W7 hebben een ergonomische zitting met een synchroon mechanisme dat in drie standen geblokkeerd kunnen worden, een comfort voor de rug zonder en echt een topper in zijn prijsklasse!
 
Ze zijn verkrijgbaar met een comfortabele gecapitonneerde rugleuning of een luchtdoorlatende rugleuning(mesh) waardoor ze luchtig aanvoelen. Dankzij hun scherpe prijs, kan elke werknemer genieten van de ergonomische kwaliteiten van deze stoelen die bij continu gebruik werden getest door Brand New Office. De zitting is in hoogte en diepte verstelbaar en de TW2 armleuningen zijn verstelbaar in hoogte, breedte, diepte en hebben flexibele softpad armleuningen.
Optioneel kunt u een onderstel van gepolijst aluminium, wielen voor een harde vloer, lendensteun, witte plastic onderdelen en een hoofdsteun verkrijgen. De Wagner ergonomische stoelen zorgen voor het juiste zitgevoel en een representatieve sfeer.
 
Brand New Office is Premium Dealer van Wagner Wellness en kan alle mogelijke versies verkrijgen op aanvraag. Heeft u niet gevonden wat u zoekt? Contacteer dan onze professionele adviseurs voor meer uitleg.


Ontwerp: Wagner Living
Materiaal: Stof Trevira, aluminium frame of kunstoffen frame, gecapitonneerde rugleuning 
Zitmaten: 98-122h x 48b x 68d cm
Technische eigenschappen: gecapitonneerde rugleuning, punt synchroon-mechanisme(die in drie standen geblokkeerd kunnen worden),zitneiging, hoogteverstelling die gelijkdelijk verstelbaar is door middel van een gasveer, lendensteun in kunststof, TW2 armleuningen zijn verstelbaar in hoogte, breedte, diepte en hebben flexibele softpad armleuningen. Optioneel: wielen voor harde vloer, onderstel van gepolijst aluminium, lendensteun, witte plastic onderdelen en een hoofdsteun verkrijgen.

Wagner kort samengevat:
Wij zijn Wagner, een traditioneel merk dat bureaustoelen produceert en dat zich richt op het welzijn van mensen. De feel-good factor voor ons wordt duidelijk wanneer het ontwerp, beweging en gezondheid in evenwicht zijn. Daarom investeren we dagelijks geld en tijd in onderzoek om zo gezond mogelijk te zitten. Dagelijks stellen mensen hoge eisen en scheppen ze hoge verwachtingen aan hun dagelijkse kwaliteit in het leven, wel Wagner doet hetzelfde voor zitoplossingen! Wij ontwerpen een zitobject dat beweegt waardoor de rugklachten afnemen of totaal verdwijnen. Ze maken van beweging een centraal deel van ons leven. Tegenwoordig besteden we maximaal tot 14 uur per dag in een zittende positie! 50% van alle Belgen lijden ten minste eenmaal per jaar van pijn in de rug en 25% heeft zelfs chronische pijnen. Voor velen betekent dit dus een permanente psychologische belasting. Dat is dan het eerste signaal om te gaan voor Wagner welness bureaustoel dat de prestaties op de werkvloer verhoogt en voor het welzijn van de mensen zorgt. Hun moto is: Movement that sits! Enkele bekende Wagner welness stoelen: Wagner AluMedic, Wagner Titan, Wagner W1, Wagner ErgoMedic en vele andere ergonomische bureaustoelen en vergaderstoelen! Wagner W7 light bureaustoel gecapitonneerde rugleuning