• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Giroflex Giroflex 64 directiestoel in leder
Levertijd 4 weken levertermijn
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Giroflex Giroflex 64 directiestoel in leder

De Giroflex 64 directiestoel in leder is de stoel die zich leent voor een persoonlijke touch en werd al meer dan 1,5 miljoen keer verkocht! Met zijn innovatieve Organic move mechanisme past hij zich automatisch aan de gebruiker aan. Het achterste gedeelte van de zitting ondersteunt het bekkengebied en voorkomt het uit de stoel glijden. Het voorste zitvlak helt licht naar voren, zodat de druk van de dijbenen wordt weggenomen.

Met de giroflex 64 stoelenserie heeft het tweezone-zitprofiel zich wereldwijd een vaste plaats verworven. Dankzij de ideale geometrische rugvorm wordt in elke uitvoering een optimaal ondersteunend effect bereikt. De kwaliteit van het design van de Giroflex bureaustoel 64 en het uitgebreide kleurenpalet maken de stoel tot een inrichtingselement dat past in elke omgeving. Hoge Zwitserse productiekwaliteit inbegrepen.  

De verstelmogelijkheden op een rijtje: zitdiepte, zithoogte. Het synchroonmechanisme is het kracht- en bewegingscentrum van de stoel. Het coördineert rugneiging en zitting zodanig dat de gewrichten worden bewogen, het lichaam wordt gestrekt en de doorbloeding als geheel verbetert. De rugleuning is vergrendelbaar in 6 standen of ‘freefloat’ (d.w.z. vrij bewegend).

Ontwerp: Walser design voor Giroflex
Materiaal: gepolijste voet, 100% leder
Zitmaten: 41-53h x 66b x 45-47,5d cm                                                                      
Technische eigenschappen: Bureaustoel met Sychroonmechanisme, Organic move mechanisme, Verstelbare zitdiepte en hoogte verstelbare rugleuning, vaste armleggers, Optioneel: wielen voor harde vloeren 
Normen/test: EN 1335, LGA/GS, 
Gemonteerd geleverd.   

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail. 

Vraag ons u op te bellen        

Ergonomie, kwaliteit, design en functionaliteit, innovatie, efficiency en duurzaamheid vormen de basis voor de ontwikkeling en productie van het zitmeubilair van Giroflex. En het zijn de vakkundige, ervaren en betrokken medewerk(st)ers die er garant voor staan. Het streven naar kwaliteit is een eigenschap die zichtbaar wordt in het eindproduct. Giroflex-stoelen zijn hoogwaardige producten en maken kwaliteit in elk opzicht ervaarbaar. Bij materialen en afwerking, bij comforttechnologieën en gebruiksvriendelijkheid. Dankzij de hoge verticale integratie in de productie en de eigen research en ontwikkeling kan Giroflex zijn eigen kwaliteitsideeën consequent in de praktijk brengen. De ergonomische toppers en bekende stoelen, vergaderstoelen of bureaustoelen zijn de volgende: Giroflex 64, Giroflex 353, Giroflex 33, Giroflex 656, Giroflex 545 en vele andere...Giroflex 64 directiestoel in leder