• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Wagner W-2010 barkrukken
Levertijd 3-4 weken
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
  • Koop 4 voor €595,00 per stuk en bespaar 15%
Wagner W-2010 barkrukken

Wagner W-2010 barkrukken in Aluminium: de legendarische bistrokrukken werden opnieuw uitgebracht!

De nieuwe Wagner W-2010 barkrukheeft vele gezichten en één daarvan past bij jou. Door middel van verschillende soorten hout past de kruk wel altijd in ieders interieur. De sta-kruk werd gemaakt in gesatineerd aluminium maar bestaat ook in naturel hout of verschillende RAL kleuren. Geavanceerde materialen met kwaliteitsvolle producten en afgewerkt met echt vakmanschap: dit is waar Wagner voor staat! W-2010 stoel is perfect inzetbaar in Horeca zaken(hotels-resturants-cafés), op beurzen, in kantoren of gewoonweg thuis in de keuken.

De klassieke collectie barkrukken hebben ook nog passende stoelen W-1960 of een versie W-1960 Holz in beukenhout afgewerkt.

Optioneel kan u nog voetglijders voor harde vloeren bijbestellen met een vilten dop of een geïntegreerd zitkussen Dondola® met een leren bekleding. Dondola® is de driedimensionale beweegelijkheid van het zitvlak en verhindert dat de zithouding urenlang onveranderd blijft, ondersteund een permanent dynamisch zitten en activeert de rugspieren, volgens het principe van een oefenbal. 

Ontwerp: Peter Wagner
Materiaal: Gesatineerd aluminium 
Zitmaten: 80h x 34b x 34d cm
Gemonteerd geleverd

Wagner kort samengevat:
Wij zijn Wagner, een traditioneel merk dat bureaustoelen produceert en dat zich richt op het welzijn van mensen. De feel-good factor voor ons wordt duidelijk wanneer het ontwerp, beweging en gezondheid in evenwicht zijn. Daarom investeren we dagelijks geld en tijd in onderzoek om zo gezond mogelijk te zitten. Dagelijks stellen mensen hoge eisen en scheppen ze hoge verwachtingen aan hun dagelijkse kwaliteit in het leven, wel Wagner doet hetzelfde voor zitoplossingen! Wij ontwerpen een zitobject dat beweegt waardoor de rugklachten afnemen of totaal verdwijnen. Ze maken van beweging een centraal deel van ons leven. Tegenwoordig besteden we maximaal tot 14 uur per dag in een zittende positie! 50% van alle Belgen lijden ten minste eenmaal per jaar van pijn in de rug en 25% heeft zelfs chronische pijnen. Voor velen betekent dit dus een permanente psychologische belasting. Dat is dan het eerste signaal om te gaan voor Wagner welness bureaustoel dat de prestaties op de werkvloer verhoogt en voor het welzijn van de mensen zorgt. Hun moto is: Movement that sits! Enkele bekende Wagner welness stoelen: Wagner AluMedic, Wagner Titan, Wagner W1, Wagner ErgoMedic en vele andere ergonomische bureaustoelen en vergaderstoelen! 

Wagner W-2010 barkrukken in Aluminium