• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Wagner W-1960 Holz stoelen
Levertijd 3-4 weken
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
  • Koop 8 voor €190,00 per stuk en bespaar 5%
  • Koop 16 voor €180,00 per stuk en bespaar 10%
Wagner W-1960 Holz stoelen

Wagner W-1960 Holz: de legendarische bistro-stoelen werden opnieuw uitgebracht! De nieuwe Wagner W-1960 stoel heeft vele gezichten en één daarvan past bij jou.

Door middel van verschillende soorten hout past de stoel wel altijd in ieders interieur. De gewone W-1960 bistrostoel werd gemaakt in vier soorten houtafwerking: gesatineerd aluminium of gelakt in zwarte es of naturel en donkere notelaar. De klassieke collectie stoelen W-1960 Holz zijn in gebeitst walnoot afgewerkt en hebben ook nog passende barkrukken W-2010 of een versie. Geavanceerde materialen met kwaliteitsvolle productie en afgewerkt met echt vakmanschap: dit is waar Wagner voor staat!
W-1960 stoel is perfect inzetbaar  in Horeca zaken(hotels-resturants-cafés), op beurzen, in kantoren of gewoonweg thuis in de keuken. Optioneel kan u nog voetglijders voor harde vloeren bijbestellen met een vilten dop of een geïntegreerd zitkussen Dondola® met een leren bekleding. Dondola® is de driedimensionale beweeglijkheid van het zitvlak en verhindert dat de zithouding urenlang onveranderd blijft, ondersteund een permanent dynamisch zitten en activeert de rugspieren, volgens het principe van een oefenbal. 

Ontwerp: Peter Wagner
Materiaal: gebeitst walnoot
Zitmaten: 45h x 42b x 42d cm
Gemonteerd geleverd

Wagner kort samengevat:
Wij zijn Wagner, een traditioneel merk dat bureaustoelen produceert en dat zich richt op het welzijn van mensen. De feel-good factor voor ons wordt duidelijk wanneer het ontwerp, beweging en gezondheid in evenwicht zijn. Daarom investeren we dagelijks geld en tijd in onderzoek om zo gezond mogelijk te zitten. Dagelijks stellen mensen hoge eisen en scheppen ze hoge verwachtingen aan hun dagelijkse kwaliteit in het leven, wel Wagner doet hetzelfde voor zitoplossingen! Wij ontwerpen een zitobject dat beweegt waardoor de rugklachten afnemen of totaal verdwijnen. Ze maken van beweging een centraal deel van ons leven. Tegenwoordig besteden we maximaal tot 14 uur per dag in een zittende positie! 50% van alle Belgen lijden ten minste eenmaal per jaar van pijn in de rug en 25% heeft zelfs chronische pijnen. Voor velen betekent dit dus een permanente psychologische belasting. Dat is dan het eerste signaal om te gaan voor Wagner welness bureaustoel dat de prestaties op de werkvloer verhoogt en voor het welzijn van de mensen zorgt. Hun moto is: Movement that sits! Enkele bekende Wagner welness stoelen: Wagner AluMedic, Wagner Titan, Wagner W1, Wagner ErgoMedic en vele andere ergonomische bureaustoelen en vergaderstoelen! 

Wagner W-1960 stoelen