• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Wagner W-table in massief eik
Levertijd 6 weken
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Wagner W-table in massief eik

Het lichte en filigrane optiek van de nieuwe Wagner W-table in massief eik onderscheidt het nieuwe tafelprogramma van Wagner.

Dit nobele ontwerp werd mogelijk gemaakt door aluminium van hoge kwaliteit te gebruiken, waardoor het product zijn stabiliteit behoudt terwijl het glanst. 
 
De glanzend gepolijste of grafiet zwarte afwerking geeft elke ruimte een speciale touch. De elegante tafelbladen uit massief eik maken het plaatje van de W-Table compleet. De W-Table is met de felbegeerde „red dot design award” bekroond. Haar bijzondere vormgeving en het kwalitatief hoogwaardig design maakte indruk op de 30-koppige vakjury.
 
U kan deze tafel gebruiken als conferentietafel maar ook gewoon als bureautafel op kantoor of thuis. Op aanvraag ook verkrijgbaar in andere afwerkingen.

Ontwerp: Peter Wagner
Materiaal: gepolijst aluminium, massief eik.
Maten middel: 
73h x 180l x 90d cm
Maten groot: 73h x 220l x 110d cm
Prijs: Red dot award 2012 

Wagner kort samengevat:
Wij zijn Wagner, een traditioneel merk dat bureaustoelen produceert en dat zich richt op het welzijn van mensen. De feel-good factor voor ons wordt duidelijk wanneer het ontwerp, beweging en gezondheid in evenwicht zijn. Daarom investeren we dagelijks geld en tijd in onderzoek om zo gezond mogelijk te zitten. Dagelijks stellen mensen hoge eisen en scheppen ze hoge verwachtingen aan hun dagelijkse kwaliteit in het leven, wel Wagner doet hetzelfde voor zitoplossingen! Wij ontwerpen een zitobject dat beweegt waardoor de rugklachten afnemen of totaal verdwijnen. Ze maken van beweging een centraal deel van ons leven. Tegenwoordig besteden we maximaal tot 14 uur per dag in een zittende positie! 50% van alle Belgen lijden ten minste eenmaal per jaar van pijn in de rug en 25% heeft zelfs chronische pijnen. Voor velen betekent dit dus een permanente psychologische belasting. Dat is dan het eerste signaal om te gaan voor Wagner welness bureaustoel dat de prestaties op de werkvloer verhoogt en voor het welzijn van de mensen zorgt. Hun moto is: Movement that sits! Enkele bekende Wagner welness stoelen: Wagner AluMedic, Wagner Titan, Wagner W1, Wagner ErgoMedic en vele andere ergonomische bureaustoelen en vergaderstoelen!

Wagner W-table in massief eik