• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Wagner Titan 3D visit stoel op wielen
Levertijd 3-4 weken
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Wagner Titan 3D visit stoel op wielen

Wagner Titan 3D visit stoel op wielen: ontworpen voor mensen die wat betreft hun werkuitrusting geen compromissen willen sluiten.

Titan en Titan Net bureaustoel verenigen kwaliteit en innovatie.De kwaliteits-vergaderstoelen Titan10, Titan20, Titan Limited of Titan Limited S zijn verkrijgbaar in een versie sledestoel, met 4 poten en glijdoppen of een vergaderstoel met wieltjes. De uitvoering van deze vergaderstoel in gepolijst aluminium is verkrijgbaar in zwart of wit en dit in een chroom of matte kleur. De afwerking van de luxe vergaderstoelen zijn in trevira stof, hoogwaardig leder, met een rugleuning in netbespanning of stof. Natuurlijk passen deze bezoekersstoelen qua esthetiek en functie uitstekend bij de rest van het Wagner Titan gamma. De revolutionaire 3-D techniek rondt ook hier het programma met de klassieke vrij verende wariant naar boven toe af en uw bezoekers zullen zich automatisch goed en ontspannen voelen.
Deze klasse vergaderstoelen geven aan uw wachtzaal of meetingzaal een extra dimensie! Brand New Office is Premium dealer van Wagner en kan alle stoelen in verschillende varianten leveren. Indien u niet de juiste uitvoering of kleur heeft gevonden mag u altijd contact opnemen met onze professionele adviseurs.


(*) De nieuwe generatie van het gepantenteerde Dondola zitmechanisme is nu totaal onzichtbaar ingebouwd tussen de zit en het mechanisme. Het koppelt de starre verbinding met het onderste stoelgedeelte. De driedimensionale beweegelijkheid van het zitvlak verhindert dat de zithouding urenlang onveranderd blijft, ondersteund een permanent dynamisch zitten en activeert de rugspieren, volgens het principe van een oefenbal.

Ontwerp: Peter Wagner
Materiaal: 
Kunststof, frame in aluminium gepolierd(glanzend), Trevira bekleding of leder , netweefsel 100% polypropyleen
Zitmaten: 
42-51h x 46b x 46d cm
Technische eigenschappen: 
Synchroonmechanisme vergrendelbaar, zithoogte verstelbaar, ergonomisch gevormde zitting, driedimensionaal Dondola zitmechanisme
Normen/test: 
EN 1335, LGA/GS
Gemonteerd geleverd. 

Wagner kort samengevat:
Wij zijn Wagner, een traditioneel merk dat bureaustoelen produceert en dat zich richt op het welzijn van mensen. De feel-good factor voor ons wordt duidelijk wanneer het ontwerp, beweging en gezondheid in evenwicht zijn. Daarom investeren we dagelijks geld en tijd in onderzoek om zo gezond mogelijk te zitten. Dagelijks stellen mensen hoge eisen en scheppen ze hoge verwachtingen aan hun dagelijkse kwaliteit in het leven, wel Wagner doet hetzelfde voor zitoplossingen! Wij ontwerpen een zitobject dat beweegt waardoor de rugklachten afnemen of totaal verdwijnen. Ze maken van beweging een centraal deel van ons leven. Tegenwoordig besteden we maximaal tot 14 uur per dag in een zittende positie! 50% van alle Belgen lijden ten minste eenmaal per jaar van pijn in de rug en 25% heeft zelfs chronische pijnen. Voor velen betekent dit dus een permanente psychologische belasting. Dat is dan het eerste signaal om te gaan voor Wagner welness bureaustoel dat de prestaties op de werkvloer verhoogt en voor het welzijn van de mensen zorgt. Hun moto is: Movement that sits! Enkele bekende Wagner welness stoelen: Wagner AluMedic, Wagner Titan, Wagner W1, Wagner ErgoMedic en vele andere ergonomische bureaustoelen en vergaderstoelen! Wagner Titan 3D visit stoel op wielen