Transport & installatie
Vrachtvrije levering vanaf 750€: Uw kantoormeubelen of design meubelen worden vrachtvrij geleverd vanaf 750€ netto goederenwaarde. Voor bestellingen onder de 750€ worden de transportkosten berekend op het gewicht met een maximum van 55euro(voor BeNeLux!) Montage inclusief vanaf 1.500€: Vanaf 1.500€ netto goederenwaarde worden uw kantoormeubelen gemonteerd geleverd op plaats van gebruik. De verpakkingen worden meegenomen en bent u zeker van een goede montage van uw design meubilair. Indien uw montage-service wenst onder de 1.500€ netto goederenwaarde, contacteert u ons best om een voordelige offerte op te laten maken: [email protected]

Jupiter uitschuifbare tafel uit hout

€1.698,00€2.054,58 Incl. btw
Info over transport en installatie
Levertijd: 5-8 werkdagen
(*) Uitgezonderd verlofperiodes en behoudens stockbreuk
Artikelcode: 21763
De Jan Kurtz Jupiter uitschuifbare tafel uit hout zal je zeker plezier bezorgen! De Jupiter eettafel zal je gegarandeerd veel plezier geven.
  • Gratis transport vanaf €750(geldig voor BeNeLux)
  • Montage inclusief vanaf €1500 ( enkel voor de BeNeLux!)
Beschrijving

De Jan Kurtz Jupiter uitschuifbare tafel uit hout zal je zeker plezier bezorgen! De Jupiter eettafel zal je gegarandeerd veel plezier geven. Hij is uit te breiden van 150cm naar 200cm en op zijn grootst 250cm. Bij de tafel worden 2 platen geleverd van 50x90cm. 

Hierdoor is de uitschuifbare tafel perfect voor zowel in kleine als grote ruimtes. In een handomdraai schuif je de tafel uit van 150cm naar 200cm, of zelfs tot 250cm! Je hebt 2 uitvoeringen: een zwart stalen onderstel met een walnoot tafelblad(donker) of een wit stalen onderstel met een eiken tafelblad(licht). De verlengbare tafeltop is gemaakt van 16mm dik fineer hout.

Deze eiken tafel is geschikt als eettafel thuis, vergadertafel op kantoor of gewoon als bureau op kantoor of thuis!

Ontwerp: Jan Kurtz

Materiaal: 16mm dik fineer hout, Stalen buis, mat met poedercoating
Maten: Hoogte 76(69)cm, breedte 90cm, Lengte 150/200/250cm

 
Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail.
Vraag ons u op te bellen snelle levering

Het Duitse merk Jan Kurtz maakt indruk met een intelligente en tijdloos design op het gebied van meubilair en storage-oplossingen. De meubelen werden zorgvuldig geselecteerd en zijn overwegend Europees geproduceerde en verwerkte grondstoffen! Verder probeert Jankurtz een mix van hoogwaardige materialen en  designs in boeiende combinaties te maken voor zowel privé-als professioneel gebruik. De design meubelen van Jan Kurtz zijn bovendien in voorraad en kunnen snel uitgeleverd worden. Brand New Office is officiële verdeler van het merk voor de BeNeLux regio. Jan Kurtz Jupiter uitschuifbare tafel uit hout