• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Jan Kurtz Mila gestoffeerde stoel
Levertijd 5-6 weken
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Jan Kurtz Mila gestoffeerde stoel

De Jan Kurtz Mila stoel is ontworpen door Andrei Munteanu voor de Duitse fabrikant Jan Kurtz. Het bestaat uit een stalen frame en een stof afgewerkt met een polyester hoes. De moderne kleuren zijn een ideale combinatie voor eenvoudige vloeren en minimalistische meubels. 
De afbeelding toont een voorbeeld van een variatie en kan verschillen van de foto in termen van kleur, materiaal, maat en afwerking.

De fabrikant Jan Kurtz staat voor designmeubelen van zeer hoge kwaliteit. Overtuig uzelf van de unieke eigenschappen en haal de duurzame stukken rechtstreeks bij u thuis.

U hoeft zich geen zorgen te maken over stoelen met stalen poten. De opmerkelijke sterke punten van het materiaal zijn de belangrijkste reden voor het gebruik ervan bij de productie van meubels.

Voordelen van staal:

- Stabiel en stevig
- Duurzaam en gemakkelijk in onderhoud
- Recyclebaar en dus milieuvriendelijk
 

De synthetische vezel Softy (100% polyester) wordt vaak gebruikt in de meubelproductie vanwege de veelzijdige toepasbaarheid. Er zijn ook dimensionaal stabiele en ondersteunende eigenschappen.

Voordelen Softy-hoes:

- Vouwvast en vormstabiel
- Elastisch
- Duurzaam en gemakkelijk in onderhoud

Ontwerp: Jan Kurtz
Materiaal: stalen buis, hoes: softy (100% polyester)
Maten: Hoogte 78cm(47cm zit), breedte 56cm, diepte 47cm.

Kleur: zie bijlage

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail.
Vraag ons u op te bellen  

Het Duitse merk Jan Kurtz maakt indruk met een intelligente en tijdloos design op het gebied van meubilair en storage-oplossingen. De meubelen werden zorgvuldig geselecteerd en zijn overwegend Europees geproduceerde en verwerkte grondstoffen! Verder probeert Jankurtz een mix van hoogwaardige materialen en  designs in boeiende combinaties te maken voor zowel privé-als professioneel gebruik. De design meubelen van Jan Kurtz zijn bovendien in voorraad en kunnen snel uitgeleverd worden. Brand New Office is officiële verdeler van het merk voor de BeNeLux regio. Jan Kurtz Mila stoelel