• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Softline Opera chair hoog/laag
Levertijd 5-6 weken
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Softline Opera chair hoog/laag

De Softline Opera chair hoog/laag Lounge-serie in een moderne en toch tijdloos design met een functie en stijl die veel mogelijkheden bieden. De Softline Opera chair kan worden gebruikt als een veelzijdig lounge stoel in de traditionele zitplaatsen groepen, in grotere configuraties, of als een stoel die privacy, een ruimte voor bezinning of conversatie biedt - en dit in een stoel met een hoge of lage rug of aparte modulaire stoelen die u in groep kan combineren.

Opera chair's ontwerp zorgt voor een hoge mate van flexibiliteit ten aanzien van materialen en kleuren. Het is gemaakt met de hedendaagse levensstijl en behoeften voor communicatie, interactie en privacy in het achterhoofd. De Opera chair, hoog/laag is een ontwerp van BUSK+HERTZOG voor Softline een is beschikbaar in een hoge of lage versie. 

 Het Opera gamma bestaat verder uit de Opera Sofa hoog/laag, de Opera chair modulaire zetel en de Opera Pouf

Deze modulaire zetel is leverbaar in verschillende stoffen kleuren bij Brand New Office: in Felt stof(80% wol + 20% polyamide) of kunstleer(100% vinyl-100%polyester). Beide stoffen zijn gebruiksvriendelijk en gemakkelijk te reinigen en onderhouden.

Op aanvraag kan u ook andere stoffen en kleuren aanvragen zoals. Hiervoor neemt u best contact op met onze professionele adviseurs. 


Ontwerp: BUSK+HERTZOG 
Materiaal: frame stalen buis, Felt stof(80% wol + 20% polyamide) of kunstleer(100% vinyl-100%polyester),
Maten lage chair: 76l x  76d x 82h cmMaten hoge chair: 78l x  76d x 132h cm
Zitmaten: 40cm 

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail. Softline Opera chair hoog/laag
  Vraag ons u op te bellen      

DESIGN, KLEUREN en functionaliteit, dit is waar het Deense Softline voor staat. SOFTLINE heeft een lange weg afgelegd sinds ze zijn begonnen met het maken van meubels in 1979. We hebben een wereldbekend merk door onze creaties van innovatieve, functionele meubelen van hoge kwaliteit. Softline hun moderne, kleurrijke ontwerpen kunnen worden gevonden over de hele wereld. Maar één ding is niet veranderd: al hun moderne gestoffeerde meubels werden zelf gemaakt in Denemarken in hun eigen fabriek. We zijn trots om de volgende generaties van SOFTLINE meubilair met hun nieuwe design concepten en kleuren te kunnen voorstellen. Hun design kantoormeubelen werden gemaakt om de voortdurend veranderende behoeften van moderne woningen en openbare ruimten in de wereld te kunnen decoreren. Ze werken nauw samen met toonaangevende internationale ontwerpers die de passie voor kwaliteit en creativiteit, die SOFTLINE kenmerkt, delen. Ontdek de nieuwe collectie van Softline bij Brand New Office en met haar uitstekende kwaliteit, nieuwe en milieuvriendelijke materialen en dit in inspirerende kleuren en innovatieve ontwerpen. Elegant, comfortabel en functioneel designmeubilair perfect voor het versieren van huizen en openbare ruimten overal in de wereld. Softline Opera chair hoog/laag