• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Jan Kurtz Flaminia gestoffeerde stoel
Levertijd 5-6 weken
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Jan Kurtz Flaminia gestoffeerde stoel

Jan Kurtz Flaminia gestoffeerde stoel: Deze designstoel heeft alles wat nodig is om een veelzijdig feel-good item te zijn: Tom Kelley ontwierp een goedzittende gestoffeerde fauteuil voor de Zwabische meubelhandelaar Jan Kurtz.
 
De organisch vloeiende vorm van de goed ondersteunende zitschaal met brede voorkant en smalle achterkant nodigt uit om een lange en ontspannen tijd te zitten aan de eettafel of vergadertafel. Deze gestoffeerde design stoel is inzetbaar in de kantoorwereld, thuis of in de Horeca-wereld! 
 
Bovendien is de stof gemaakt van hoogwaardige loden - pure scheerwol, die huidvriendelijk aanvoelt bij elke temperatuur! U kan de Jan Kurtz Flaminia gestoffeerde stoel immers niet enkel in de vele referentiekleuren verkrijgen, maar ook op aanvraag in andere stofgroepen en kleuren!
 
De poten zijn beschikbaar in het natuurlijk beuk(lichte variant) of gebeitst wengé(donkere variant).

Ontwerp:Jan Kurtz
Materiaal:Loden (100% zuivere scheerwol), met Teflon gecoat, natuurlijk beuk(lichte variant) of gebeitst wengé(donkere variant)
Maten:Hoogte 78cm(47cm zit), breedte 58cm, diepte 58cm.

Kleur: zie bijlage

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail.
Vraag ons u op te bellen  

Het Duitse merk Jan Kurtz maakt indruk met een intelligente en tijdloos design op het gebied van meubilair en storage-oplossingen. De meubelen werden zorgvuldig geselecteerd en zijn overwegend Europees geproduceerde en verwerkte grondstoffen! Verder probeert Jankurtz een mix van hoogwaardige materialen en  designs in boeiende combinaties te maken voor zowel privé-als professioneel gebruik. De design meubelen van Jan Kurtz zijn bovendien in voorraad en kunnen snel uitgeleverd worden. Brand New Office is officiële verdeler van het merk voor de BeNeLux regio. Jan Kurtz Flaminia gestoffeerde stoel