• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Bralco Loopy vergadertafel fineerhout
Levertijd 4 weken
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Bralco Loopy vergadertafel fineerhout

Als het eens iets meer mag zijn kiest u altijd voor een Bralco Loopy vergadertafel fineerhout! De charme van de formele puurheid, het gebruik van simpele structuren en de hernieuwde filosofie van de functionaliteit zetten Loopy in het centrum van de operatieve en leidinggevende werkzaamheden van de werkplaats. 

Deze kantoormeubelen van Italiaanse makelij bestaan in vijf maten vanaf 240cm tot 320 en dit in verschillende kleuren. Deze extra brede vergadertafel van 164cm breed is gemaakt uit vier verschillende bladen die gemaakt zijn uit spaanplaten met een dikte van 18 mm hebben met aan beide kanten bekleed met fineerhout en met massief houten afgeronde randstroken met een dikte van 2 mm. Bovendien worden de werkbladen gelakt met een soort antireflectie polyesterverf en ovengedroogd met UV-systeem. De poten werden gemaakt uit vier getrokken stalen buizen(geborsteld) die aan elkaar gelast werden. De vergadertafel is voorzien van een centrale opening met kabelslurf, waardoor men allerhande kabels kan wegwerken. Op het onderliggende vlak wordt een kabelhouder geplaatst met een draagvermogen van 14 kg. 

Vanaf 750€ goederenwaarde leveren we deze kantoormeubelen vrachtvrij en vanaf 1.500€ netto goederenwaarde bouwen onze professionele monteurs alles op. Op aanvraag is het mogelijk om de tafelbladen in andere kleuren te verkrijgen of om tafels op maat te maken. Hiervoor neemt u best contact op met onze professionele adviseurs.

LET OP: we kunnen ook de goedkopere Bralco Loopy melamine versie aanbieden!  

Ontwerp: Bralco team
Materiaal: spaanplaten met een dikte van 18 mm met aan beide kanten bekleed met fineerhout en met massief houten afgeronde randstroken, stalen buizen(geborsteld)
Maten vergadertafel: 240, 260, 280, 300, 320L x 164D x 73H cm
Kleur: Zie bijlage


Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail.
Vraag ons u op te bellen    snelle levering

Bralco kantoormeubelen heeft als als doel om het ideale meubilair voor op kantoor en thuis te vervaardigen. De geschiedenis van het Bralco bedrijf is gekoppeld aan de geschiedenis van het meubilair sinds het onstaan van het bedrijf dat verder uitgegroeid is tot een internationale speler. Sinds 2014 is Bralco ingehuldigd in hun nieuwe productie te Susegana in de provincie Treviso. Vandaag biedt Bralco oplossingen en inrichtingsconcepten die voldoen aan elke behoefte met betrekking tot kantoormeubilair.  Dit doen ze door middel van zeventien speciale en unieke design collecties. Bralco denkt in de eerste plaats aan het welzijn van de mens, dit met behulp van de beste Italiaanse designers en een productie die een lage impact op het milieu heeft. Verder biedt Bralco een 24-maanden garantie op het hele gamme en een zekerheid van de beschikbaarheid van onderdelen voor wel 10 jaar! Alle design kantoormeubelen zijn "Made in Italy", een onvervreemdbare waarde waarop de onderneming haar geschiedenis heeft gebaseerd. Het Bralco product is herkenbaar dankzij de stilistische kenmerken en onderscheidende kenmerken die hen uniek en onnavolgbaar maken. Geautomatiseerde productietechnieken en cutting-edge, in combinatie met de productieprocessen gecertificeerd ISO 9001 en ISO 14001 zijn de fundamenten van de productieve activiteit van Bralco. Kies voor uw kantoorinrichting voor de design meubelen van Bralco! Bralco Loopy vergadertafel fineerhout