• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Bralco

Bralco

Bralco kantoormeubelen heeft als als doel om het ideale meubilair voor op kantoor en thuis te vervaardigen. De geschiedenis van het Bralco bedrijf is gekoppeld aan de geschiedenis van het meubilair sinds het onstaan van het bedrijf dat verder uitgegroeid is tot een internationale speler.

Sinds 2014 is Bralco ingehuldigd in hun nieuwe productie te Susegana in de provincie Treviso. Vandaag bieden ze oplossingen en inrichtingsconcepten die voldoen aan elke behoefte met betrekking tot kantoormeubilair.  Dit doen ze door middel van zeventien speciale en unieke design collecties.

De Italiaanse fabrikant denkt in de eerste plaats aan het welzijn van de mens, dit met behulp van de beste Italiaanse designers en een productie die een lage impact op het milieu heeft. Verder bieden ze een 24-maanden garantie op het hele gamme en een zekerheid van de beschikbaarheid van onderdelen voor wel 10 jaar!

Verder zijn alle design kantoormeubelen zijn "Made in Italy", een onvervreemdbare waarde waarop de onderneming haar geschiedenis heeft gebaseerd. Het Bralco product is herkenbaar dankzij de stilistische kenmerken en onderscheidende kenmerken die hen uniek en onnavolgbaar maken. Geautomatiseerde productietechnieken en cutting-edge, in combinatie met de productieprocessen gecertificeerd ISO 9001 en ISO 14001 zijn de fundamenten van de productieve activiteit.

Doordat de productie voor 100% made in Italy is, kan u de kantoormeubelen in een termijn van drie weken bestellen. Dit is enorm snel! Wenst u andere maten of een andere opstelling? De Italiaanse fabrikant is gespecialiseerd in maatwerk van kantoormeubilair!

Kies voor uw kantoorinrichting de design meubelen van Bralco!