Transport & installatie
Vrachtvrije levering vanaf 750€: Uw kantoormeubelen of design meubelen worden vrachtvrij geleverd vanaf 750€ netto goederenwaarde. Voor bestellingen onder de 750€ worden de transportkosten berekend op het gewicht met een maximum van 55euro(voor BeNeLux!) Montage inclusief vanaf 1.500€: Vanaf 1.500€ netto goederenwaarde worden uw kantoormeubelen gemonteerd geleverd op plaats van gebruik. De verpakkingen worden meegenomen en bent u zeker van een goede montage van uw design meubilair. Indien uw montage-service wenst onder de 1.500€ netto goederenwaarde, contacteert u ons best om een voordelige offerte op te laten maken: [email protected]

Loopy directiebureau glas

€995,00€1.203,95 Incl. btw
Info over transport en installatie
Levertijd: 4 weken
(*) Uitgezonderd verlofperiodes en behoudens stockbreuk
Artikelcode: 21545
De Bralco Loopy directiebureau glas bestaat uit twee verschillende maten: 180cm tot 200cm. Dit design bureau is gemaakt uit getemperd glas en stalen buizen!
  • Gratis transport vanaf €750(geldig voor BeNeLux)
  • Montage inclusief vanaf €1500 ( enkel voor de BeNeLux!)
Beschrijving

Als het eens iets meer mag zijn kiest u altijd voor een Bralco Loopy directiebureau glas.

De charme van de formele puurheid, het gebruik van simpele structuren en de hernieuwde filosofie van de functionaliteit zetten Loopy in het centrum van de operatieve en leidinggevende werkzaamheden van de werkplaats. Deze kantoormeubelen van Italiaanse makelij bestaan in twee maten vanaf 180 en 200cm en dit in verschillende glazen kleuren.

De werkbladen zijn gemaakt in getemperd glas met een dikte van 12 mm, gepolijst met afgeschuinde randen en het onderliggend oppervlak is gezandstraald of geverfd in verschillende kleuren. De glazen bladen steunen op de structuur met zuignappen. De poten werden gemaakt uit vier getrokken stalen buizen(geborsteld) die aan elkaar gelast werden. Om dit design bureau verder uit te bereiden kan u opteren voor een aanbouwtafel van 100 x 60 en 120 x 60cm (of op aanvraag een lage dressoir van 169cm of 210cm lang).

Vanaf 750€ goederenwaarde leveren we deze kantoormeubelen vrachtvrij en vanaf 1.500€ netto goederenwaarde bouwen onze professionele monteurs alles op. Op aanvraag kan u de bureaus voorzien van andere scheidingswanden, neem hiervoor contact op met één van onze adviseurs. Ook is het mogelijk om de tafelbladen in andere kleuren te verkrijgen of om tafels op maat te maken. Hiervoor neemt u best contact op met onze professionele adviseurs.

Ontwerp: Bralco team
Materiaal: getemperd glas met een dikte van 12 mm, stalen buizen(geborsteld)
Maten bureau: 180L x 80D x 73H cm of 200L x 100D x 73H cm. Maten aanbouwtafel: 100 x 60 en 120 x 60cm. 

Kleur: Zie bijlage

Bralco kantoormeubelen heeft als als doel om het ideale meubilair voor op kantoor en thuis te vervaardigen. De geschiedenis van het Bralco bedrijf is gekoppeld aan de geschiedenis van het meubilair sinds het onstaan van het bedrijf dat verder uitgegroeid is tot een internationale speler. Sinds 2014 is Bralco ingehuldigd in hun nieuwe productie te Susegana in de provincie Treviso. Vandaag biedt Bralco oplossingen en inrichtingsconcepten die voldoen aan elke behoefte met betrekking tot kantoormeubilair.  Dit doen ze door middel van zeventien speciale en unieke design collecties. Bralco denkt in de eerste plaats aan het welzijn van de mens, dit met behulp van de beste Italiaanse designers en een productie die een lage impact op het milieu heeft. Verder biedt Bralco een 24-maanden garantie op het hele gamme en een zekerheid van de beschikbaarheid van onderdelen voor wel 10 jaar! Alle design kantoormeubelen zijn "Made in Italy", een onvervreemdbare waarde waarop de onderneming haar geschiedenis heeft gebaseerd. Het Bralco product is herkenbaar dankzij de stilistische kenmerken en onderscheidende kenmerken die hen uniek en onnavolgbaar maken. Geautomatiseerde productietechnieken en cutting-edge, in combinatie met de productieprocessen gecertificeerd ISO 9001 en ISO 14001 zijn de fundamenten van de productieve activiteit van Bralco. Kies voor uw kantoorinrichting voor de design meubelen van Bralco! Bralco Loopy directiebureau glas