• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Bralco Loopy Ronde vergadertafel
Levertijd 4 weken
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Bralco Loopy Ronde vergadertafel

Als het eens iets meer mag zijn kiest u altijd voor een Bralco Loopy Ronde vergadertafel! De charme van de formele puurheid, het gebruik van simpele structuren en de hernieuwde filosofie van de functionaliteit zetten Loopy in het centrum van de operatieve en leidinggevende werkzaamheden van de werkplaats. Deze kantoormeubelen van Italiaanse makelij bestaan in twee maten: een 100 of 118Ø cm versie en dit in verschillende kleuren.

De fineer versie bestaat uit spaanplaten met een dikte van 18 mm hebben met aan beide kanten bekleed met fineerhout en met massief houten afgeronde randstroken met een dikte van 2 mm. Bovendien worden de werkbladen gelakt met een soort antireflectie polyesterverf en ovengedroogd met UV-systeem. De glazen versie is gemaakt in getemperd glas met een dikte van 12 mm, gepolijst met afgeschuinde randen en het onderliggend oppervlak is gezandstraald of geverfd in verschillende kleuren. De glazen bladen steunen op de structuur met zuignappen. De poten werden gemaakt uit vier getrokken stalen buizen(geborsteld) die aan elkaar gelast werden.

Vanaf 750€ goederenwaarde leveren we deze kantoormeubelen vrachtvrij en vanaf 1.500€ netto goederenwaarde bouwen onze professionele monteurs alles op. Op aanvraag is het mogelijk om de tafelbladen in andere kleuren te verkrijgen of om tafels op maat te maken. Hiervoor neemt u best contact op met onze professionele adviseurs.

LET OP: we kunnen ook de goedkopere Bralco Loopy melamine versie aanbieden! 

Ontwerp:
Bralco team
Materiaal fineerhout: spaanplaten met een dikte van 18 mm met aan beide kanten bekleed met fineerhout en met massief houten afgeronde randstroken, stalen buizen(geborsteld)
Materiaal glas: getemperd glas met een dikte van 12 mm, stalen buizen(geborsteld)
Maten vergadertafel: 100/118Ø cm x 73H cm
Kleur: Zie bijlage 

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail.
Vraag ons u op te bellen    snelle levering

Bralco kantoormeubelen heeft als als doel om het ideale meubilair voor op kantoor en thuis te vervaardigen. De geschiedenis van het Bralco bedrijf is gekoppeld aan de geschiedenis van het meubilair sinds het onstaan van het bedrijf dat verder uitgegroeid is tot een internationale speler. Sinds 2014 is Bralco ingehuldigd in hun nieuwe productie te Susegana in de provincie Treviso. Vandaag biedt Bralco oplossingen en inrichtingsconcepten die voldoen aan elke behoefte met betrekking tot kantoormeubilair.  Dit doen ze door middel van zeventien speciale en unieke design collecties. Bralco denkt in de eerste plaats aan het welzijn van de mens, dit met behulp van de beste Italiaanse designers en een productie die een lage impact op het milieu heeft. Verder biedt Bralco een 24-maanden garantie op het hele gamme en een zekerheid van de beschikbaarheid van onderdelen voor wel 10 jaar! Alle design kantoormeubelen zijn "Made in Italy", een onvervreemdbare waarde waarop de onderneming haar geschiedenis heeft gebaseerd. Het Bralco product is herkenbaar dankzij de stilistische kenmerken en onderscheidende kenmerken die hen uniek en onnavolgbaar maken. Geautomatiseerde productietechnieken en cutting-edge, in combinatie met de productieprocessen gecertificeerd ISO 9001 en ISO 14001 zijn de fundamenten van de productieve activiteit van Bralco. Kies voor uw kantoorinrichting voor de design meubelen van Bralco! Bralco Loopy Ronde vergadertafel