• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Arco Slim tafel fineer
Levertijd Op aanvraag (8 weken)
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Arco Slim tafel fineer

Aan de basis van de 'onmogelijk ogende' Arco Slim tafel fineer staat een innovatieve sandwich constructie van staal en honingraad. Aan de Slim tafel zit echt geen grammetje te veel, de tafel is superdun maar tegelijkertijd ook heel stabiel door de gebruikte constructie van staal en honingraad. Deze constructie maakt de designtafel afgewerkt in fineerhout dan ook zo speciaal. Zo kan deze elegante tafel wel wat aan in huis maar is hij evengoed geschikt voor op de werkplek.

De Slim tafel van Arco is standaard te verkrijgen in fineer eiken, maar wenst u een blad in een kleurlak, kan dit op aanvraag besteld worden. De Arco Slim design tafel is beschikbaar in diverse afmetingen, mocht je nog groter willen kan je dan voor de Slim+ tafel kiezen. De Slim tafel fineer van Arco is leverbaar in verschillende breedtematen. Kies uit 160, 190, 210, 240 of 280 cm. De diepte is altijd 90 cm en de hoogte is 75 cm. De tafelpoten en het tafelblad hebben beide een dikte van 2,8 cm. De constructie van de tafel is van staal en is afgewerkt met prachtig eikenfineer.

Optioneel kan u de tafel verkrijgen met cable management zoals een kabeldoorvoer, kabelnet onder de tafel of een cable sock om de draden langs de poten weg te werken. Vanaf 750€ goederenwaarde leveren we de ARCO kantoormeubelen vrachtvrij en vanaf 1.500€ netto goederenwaarde bouwen onze professionele monteurs alles op. Bestel vandaag nog uw Arco meubelen en werk in een omgeving dat de nodige design en kwaliteit uitstraalt.

Bertjan over zijn creatie: "Sommigen zullen de Slim Table als namaak of niet echt opvatten, maar hij is juist heel oprecht en puur. Alle materialen zijn op een zo eerlijk mogelijke manier toegepast: metaal voor een sterke constructie en hout voor de tactiliteit en een aantrekkelijke buitenkant. Zonder innovatie is minimalisme een doodlopend pad".

Ontwerp: Bertjan Pot voor Arco
Materiaal:
Fineer blad, staal en honingraad
Maten: 160, 190, 210, 240 of 280l x 90b x 75h cm
Kleur bureaublad: Eik of walnoot

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail. 
Vraag ons u op te bellen  
Doen waar je goed in bent betekent voor Arco: tafels maken. Tafels hebben een centrale plek in ons leven: we praten, werken, vergaderen, eten en vieren feest aan tafel. Voor al deze momenten proberen wij op een slimme en eigen manier design tafels te ontwerpen, ontwikkelen en produceren: of het nu gaat om een kantoorinrichting of een tafel op maat voor in de eetkamer. Naast tafels ontwikkelen we ook de producten die daar bij horen, zoals stoelen, kasten, kleinmeubilair en woonaccessoires. We hebben - als Winterswijks familiebedrijf - een lange geschiedenis, maar we zijn een bedrijf van nu: gedreven, inventief en toegewijd! Eén van de pijlers waarop Arco steunt is duurzaamheid. Dit woord lijkt vandaag de dag een modewoord te zijn geworden maar een lange termijn visie hierop – in de breedste zin van het woord – is al vanaf de start een deel van onze bedrijfscultuur. Wij zijn een meer dan 100 jaar oud familiebedrijf dat het als een essentiële waarde ziet om in Nederland te blijven produceren. Het zit in onze aard om relaties met eigen medewerkers, leveranciers, klanten en ook onze productontwikkeling te bekijken vanuit een duurzaam oogpunt. Arco hanteert voor alle producten een "ecologisch" beleid op het gebied van grondstoffen, waarbij zoveel mogelijk gebruik gemaakt wordt van FSC en PEFC gecertificeerde materialen indien verkrijgbaar. Arco Slim tafel fineer