• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Mdd ST-Meeting vergadertafel 200 tot 700cm
Levertijd 15 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Mdd ST-Meeting vergadertafel 200 tot 700cm

Mdd ST-Meeting vergadertafel 200 tot 700cm is geschikt voor zowel grote als kleine vergaderzalen.

Deze conferentietafel kan u uitbreiden met een aanbouw van telkens 140cm. Met de enorme standaard tafelbladen van 1400 cm lang maakt de ST-Meeting conferentietafel van Mdd een ideale onderhandelbasis van uw vergaderruimte. Het tafelblad van deze vergadertafel is duurzaam gemaakt uit gecoat melamine en is beschikbaar in negen verschillende kleuren.
 
De markante poten geven ST-Meeting conferentietafel zijn zelfverzekerde uitstraling, die kan u ook in drie verschillende kleuren kiezen. De basisvorm van de meetingtafel geeft ruimte aan 10-12 personen en heeft een lengte van 280cm. Er is een mogelijkheid om de vergadertafel telkens uit te breiden met een aanbouwtafel van 140cm, tot een maximum lengte van 700cm. Deze imposante vergadertafel is universeel met elk gamma van MDD. Deze vergadertafel is nu ook beschikbaar in een kleinere versie van 200cm of 240cm op 100cm breedte. De twee kleinere vergadertafels hebben tafelbladen dat uit één stuk vervaardigd zijn. Brand New Office kan alles van Mdd aanbieden omdat we 'Premium dealer' van deze systeemmeubel fabrikant zijn.
 
Vanaf 750€ goederenwaarde leveren we de Mdd kantoormeubelen vrachtvrij en vanaf 1.500€ netto goederenwaarde bouwen onze professionele monteurs alles op. Bestel vandaag nog uw ST-Meeting vergadertafel en werk binnen 15 werkdagen in een omgeving dat de nodige design en kwaliteit uitstraalt. 

 
Ontwerp: MDD
Materiaal:
Melamine gepoedercoated bureau, Aluminium voeten en poten van HPL glanzende kleur.
Maten: 200/240b x 100d x 73hcm, 280b x 110d x 73h cm, aanbouwtafel: 140b x 110d x 73h
Kleur bureaublad: zie foto
Klik hier om meer producten van dit merk te ontdekken      

Mdd is momenteel een van de bekendste fabrikanten in design kantoormeubelen. Met de kantoormeubilair kan men een volledig kantoor inrichten: van een ontvangstbalie tot een directie bureau. Het is goed te weten dat alleen de juiste omstandigheden en belangrijke creaties de ontwikkeling en groei kunnen bevorderen. Bij het ontwerpen van al de MDD producten denken we altijd na over de behoeften van onze klanten en de voortdurend veranderende marktverwachtingen. Kantoormeubilair van MDD worden niet alleen gekenmerkt door de high-class technologie maar ook voor hun uitstekende kwaliteit en eigentijds design. De Mdd kantoormeubelen hebben ook een grote diversiteit aan producten met ergonomische eigenschappen die perfect inbzetbaar zijn in alle werkomstandigheden. Een directiebureau voor een leidingevende positie zoals het Mdd Mito directie bureau, werkplekken en eilanden voor callcenters of grote projecten zoals Mdd Ogi of Mdd Yan, tal van toonbanken voor ontvangstruimtes zoals Mdd ValdeMdd ZigZagMdd TeraMdd OrganicMdd Linea of Mdd Wave of kasten en lockers: het Mdd kantoormeubilair heeft het allemaal! Wenst u een bureau, kast, vergadertafel of toonbank op maat? Contacteer ons en wij vinden gegarandeerd een oplossing voor u. Brand New Office is officieel verdeler van het merk voor de BeNeLux regio. Vanaf 750€ goederenwaarde leveren we de kantoormeubelen vrachtvrij en vanaf 1.500€ netto goederenwaarde bouwen onze professionele monteurs alles op. Bestel vandaag nog uw Mdd bureaus en werk binnen 15 dagen in een omgeving dat de nodige design en kwaliteit uitstraalt." Mdd ST-Meeting vergadertafel 200 tot 700cm