• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Mdd OGI ronde tafel
Levertijd 15 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Mdd OGI ronde tafel

De Mdd OGI ronde tafel is beschikbaar in verschillende maten gaande van 80Øcm - 100Øcm tot 120Øcm. Deze tafels kunnen zowel gebruikt worden als vergadertafel, keukentafel of bijzettafel. Het tafelblad van deze vergadertafel is duurzaam gemaakt uit gecoat melamine en heeft een dikte van 28mm. De markante poten geven de OGI conferentietafel geven een zelfverzekerde uitstraling en kunnen gekozen worden in drie verschillende kleuren: antraciet, wit of aluminium. Het tafelblad van de Mdd OGI kan gekozen worden in 9 verschillende melamine kleuren(zie bijlage). Verder bevat het OGI gamma vierkante vergadertafels zowel voor kleine als grote vergaderzalen. Brand New Office kan alles van Mdd aanbieden omdat we 'Premium dealer' van deze systeemmeubel fabrikant zijn. Vanaf 750€ goederenwaarde leveren we de Ogi kantoormeubelen vrachtvrij en vanaf 1.500€ netto goederenwaarde bouwen onze professionele monteurs alles op. Bestel vandaag nog uw Ogi vergadertafels en werk binnen 15 werkdagen in een omgeving dat de nodige design en kwaliteit uitstraalt.

Ontwerp: MDD
Materiaal:
Melamine gepoedercoated bureau, Aluminium poten
Maten: 80Øcm - 100Øcm en 120Øcm x 74H cm.
Kleur: Zie bijlage

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail.
Vraag ons u op te bellen    
Het is goed te weten dat alleen de juiste omstandigheden en belangrijke creaties de ontwikkeling en groei kunnen bevorderen. Bij het ontwerpen van al de MDD producten denken we altijd denken na over de behoeften van onze klanten en voortdurend veranderende marktverwachtingen. Kantoormeubelen van MDD worden niet alleen gekenmerkt door de high-class technologie maar ook voor hun uitstekende kwaliteit en eigentijds design. De Mdd meubelen hebben ook een grote diversiteit aan producten met ergonomische eigenschappen die perfect inbzetbaar zijn in alle werkomstandigheden. Een directiebureau voor een leidingevende positie, werkplekken en eilanden voor callcenters of grote projecten, toonbanken voor ontvangstruimtes of kasten: het Mdd kantoormeubilair heeft het allemaal! "Mdd OGI ronde tafel "