• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Wagner W-table in Melamine
Levertijd 3-4 weken
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Wagner W-table in Melamine

Het lichte en delicate uiterlijk van de Wagner W-Table in Melamine karakteriseert het nieuwe tafelprogramma van Wagner. Dit elegante design wordt mogelijk gemaakt door het gebruik van hoogwaardig aluminium, wat het product haar stabiliteit en glans geeft. De glanzend gepolijste afwerking geeft elke ruimte een speciale touch. De elegante tafelbladen maken het plaatje van de W-Table compleet. Het extreem dunne high-tech vezelblad en alle glazen bladen zijn speciaal ontworpen voor intensief gebruik.
De W-Table is in maart 2012 met de felbegeerde „red dot design award” bekroond. Haar bijzondere vormgeving en het kwalitatief hoogwaardig design maakte indruk op de 30-koppige vakjury.
 
Het high-tech tafelblad voor de hoogste standaard. Dit uiterst dunne blad van de Wagner W-Table is gemaakt van sterk gecomprimeerd papier en hars. Extreem slijt-, slag -en krasvast. Er bestaat ook een melamine versie van het blad. U kan deze tafel gebruiken als conferentietafel maar ook gewoon als bureautafel op kantoor of thuis. Op aanvraag ook verkrijgbaar in een eiken of notelaar afwerking.


Ontwerp: Peter Wagner
Materiaal: gepolijst aluminium, high-tech glazen of melamine blad.
Maten middel: 
73h x 180l x 90d cm
Maten groot: 73h x 220l x 110d cm
Kleur: W-table in Melamine
Prijs: Red dot award 2012 
Ook geschikt voor buitengebruik

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail. 
Vraag ons u op te bellen 

Wagner kort samengevat:
Wij zijn Wagner, een traditioneel merk dat bureaustoelen produceert en dat zich richt op het welzijn van mensen. De feel-good factor voor ons wordt duidelijk wanneer het ontwerp, beweging en gezondheid in evenwicht zijn. Daarom investeren we dagelijks geld en tijd in onderzoek om zo gezond mogelijk te zitten. Dagelijks stellen mensen hoge eisen en scheppen ze hoge verwachtingen aan hun dagelijkse kwaliteit in het leven, wel Wagner doet hetzelfde voor zitoplossingen! Wij ontwerpen een zitobject dat beweegt waardoor de rugklachten afnemen of totaal verdwijnen. Ze maken van beweging een centraal deel van ons leven. Tegenwoordig besteden we maximaal tot 14 uur per dag in een zittende positie! 50% van alle Belgen lijden ten minste eenmaal per jaar van pijn in de rug en 25% heeft zelfs chronische pijnen. Voor velen betekent dit dus een permanente psychologische belasting. Dat is dan het eerste signaal om te gaan voor Wagner welness bureaustoel dat de prestaties op de werkvloer verhoogt en voor het welzijn van de mensen zorgt. Hun moto is: Movement that sits! Enkele bekende Wagner welness stoelen: Wagner AluMedic, Wagner Titan, Wagner W1, Wagner ErgoMedic en vele andere ergonomische bureaustoelen en vergaderstoelen!

Wagner W-Table in Melamine