• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Mdd Mito ronde tafel
Levertijd 15 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Mdd Mito ronde tafel

Mdd Mito ronde tafel

valt op door het strakke uiterlijk en het karakteristieke contrast tussen de melamine werkbladen in Esdoorn kleur en de glanzende poot.

Kies de Mito ronde vergadertafel van Mdd met een witte, zwarte, antraciet of aluminium voet en een tafelblad in lichte of donkere sycamore afwerkingen. De glanzende poten van de vergadertafels hebben subtiel vormgegeven metaal en de tafelbladen zijn in kwalitatief melamine afgewerkt. Deze Mdd Mito ronde vergadertafel van 80ø cm en 120ø cm heeft de doordachte eenvoud en sierlijke allure van een moderne architectonische constructie. 

Vanaf 750€ goederenwaarde leveren we de Mdd kantoormeubelen vrachtvrij en vanaf 1.500€ netto goederenwaarde bouwen onze professionele monteurs alles op. Bestel vandaag nog uw MITO ronde tafels en werk binnen 15 dagen in een omgeving dat de nodige design en kwaliteit uitstraalt.

Ontwerp:  Simone Bernocchi  
Materiaal: Melamine bureau (38mm) sycamore, Aluminium voeten en poten van glanzende kleur.
Maten: 80 of 120d x 74h cm
Kleur bureaublad glanzende poten: zie bijlage

Mdd is momenteel een van de bekendste fabrikanten in design kantoormeubelen. Met de kantoormeubilair kan men een volledig kantoor inrichten: van een ontvangstbalie tot een directie bureau. Het is goed te weten dat alleen de juiste omstandigheden en belangrijke creaties de ontwikkeling en groei kunnen bevorderen. Bij het ontwerpen van al de MDD producten denken we altijd na over de behoeften van onze klanten en de voortdurend veranderende marktverwachtingen. Kantoormeubilair van MDD worden niet alleen gekenmerkt door de high-class technologie maar ook voor hun uitstekende kwaliteit en eigentijds design. De Mdd kantoormeubelen hebben ook een grote diversiteit aan producten met ergonomische eigenschappen die perfect inbzetbaar zijn in alle werkomstandigheden. Een directiebureau voor een leidingevende positie zoals het Mdd Mito directie bureau, werkplekken en eilanden voor callcenters of grote projecten zoals Mdd Ogi of Mdd Yan, tal van toonbanken voor ontvangstruimtes zoals Mdd ValdeMdd ZigZagMdd TeraMdd OrganicMdd Linea of Mdd Wave of kasten en lockers: het Mdd kantoormeubilair heeft het allemaal! Wenst u een bureau, kast, vergadertafel of toonbank op maat? Contacteer ons en wij vinden gegarandeerd een oplossing voor u. Brand New Office is officieel verdeler van het merk voor de BeNeLux regio. Vanaf 750€ goederenwaarde leveren we de kantoormeubelen vrachtvrij en vanaf 1.500€ netto goederenwaarde bouwen onze professionele monteurs alles op. Bestel vandaag nog uw Mdd bureaus en werk binnen 15 dagen in een omgeving dat de nodige design en kwaliteit uitstraalt.

Mdd Mito ronde tafel