• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Mdd Mito vergadertafel 220cm
Levertijd 15 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Mdd Mito vergadertafel 220cm

De creatie Mdd Mito vergadertafel 220cm

van de Italiaanse architect Simone Bernocchi voor MDD valt op door het strakke uiterlijk en het karakteristieke contrast tussen de melamine werkbladen in Esdoorn kleur en de glanzende zijdelen. De melamine werkbladen kunnen gekozen worden in Esdoorn donker of Esdoorn licht. De glanzende frames van de Mito design bureaus hebben subtiel vormgegeven HPL hoekelementen en zijn eveneens in zwart of wit verkrijgbaar.

Deze Mito vergadertafels hebben een werkblad van 220cm lang en 110cm diep is.

De Mito vergadertafels van Mdd geven plaats aan 6 man en maximum 8 personen, ook kan u al uw kabels wegwerken door de slimme kabeldoorvoer Mediabox die stopcontacten en 'plugin's' heeft. De Mito systeemcomponenten zijn op veel manieren te combineren en passen zich aan uw situatie aan. 

Vanaf 750€ goederenwaarde leveren we de MITO kantoormeubelen vrachtvrij en vanaf 1.500€ netto goederenwaarde bouwen onze professionele monteurs alles op. Bestel vandaag nog uw MITO bureaus en werk binnen 15 dagen in een omgeving dat de nodige design en kwaliteit uitstraalt.
 
Ontwerp:
Simone Bernocchi  voor MDD
Materiaal:
Melamine bureau (38mm), Aluminium voeten en poten van HPL glanzende kleur.
Maten: 220b x 110d x 74h cm 
Kleur: Bureaublad: Esdoorn donker/licht, glanzende poten wit/ zwart 

Mdd is momenteel een van de bekendste fabrikanten in design kantoormeubelen. Met de kantoormeubilair kan men een volledig kantoor inrichten: van een ontvangstbalie tot een directie bureau. Het is goed te weten dat alleen de juiste omstandigheden en belangrijke creaties de ontwikkeling en groei kunnen bevorderen. Bij het ontwerpen van al de MDD producten denken we altijd na over de behoeften van onze klanten en de voortdurend veranderende marktverwachtingen. Kantoormeubilair van MDD worden niet alleen gekenmerkt door de high-class technologie maar ook voor hun uitstekende kwaliteit en eigentijds design. De Mdd kantoormeubelen hebben ook een grote diversiteit aan producten met ergonomische eigenschappen die perfect inbzetbaar zijn in alle werkomstandigheden. Een directiebureau voor een leidingevende positie zoals het Mdd Mito directie bureau, werkplekken en eilanden voor callcenters of grote projecten zoals Mdd Ogi of Mdd Yan, tal van toonbanken voor ontvangstruimtes zoals Mdd ValdeMdd ZigZagMdd TeraMdd OrganicMdd Linea of Mdd Wave of kasten en lockers: het Mdd kantoormeubilair heeft het allemaal! Wenst u een bureau, kast, vergadertafel of toonbank op maat? Contacteer ons en wij vinden gegarandeerd een oplossing voor u. Brand New Office is officieel verdeler van het merk voor de BeNeLux regio. Vanaf 750€ goederenwaarde leveren we de kantoormeubelen vrachtvrij en vanaf 1.500€ netto goederenwaarde bouwen onze professionele monteurs alles op. Bestel vandaag nog uw Mdd bureaus en werk binnen 15 dagen in een omgeving dat de nodige design en kwaliteit uitstraalt. Mdd Mito vergadertafel 220cm