• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Interstuhl BuddyIS3 stapelbare stoel
€437,00 €255,00
(€308,55 Incl. btw)
Levertijd 3-8 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Interstuhl BuddyIS3 stapelbare stoel

Moderne ergonomie en representatief design, de Interstuhl BuddyIS3 stapelbare stoel is uitgerust met een rugleuning in kunststof die in twee kleuren beschikbaar is: wit of zwart. Deze BuddyIS3 vergaderstoel met armleuningen is ook geschikt als uitnodigend zitmeubel bij uw entree.

Mooie bezoekersstoel van het merk Interstuhl. De stoel met een kunstof rugleuning, een gestoffeerde zitting beschikt over armleuningen. Het mooie design van Interstuhl is stapelbaar tot 4 stuks. De Interstuhl Buddy bezoekersstoel is een creatie van Sven von Boettcher voor de Duitse topfabrikant.

Bovendien is deze design stoel direct uit voorraad leverbaar in het zwart, andere kleuren hebben een levertermijn van ongeveer 5 weken!

Bestel vandaag nog uw vergaderstoelen bij Brand New Office Bvba!

Ontwerp: Sven von Boetticher
Materiaal: stalen onderstel, kunststof, Era stof
Zitmaten:  47h x 45b x 41d cm 
Duurzaamheid: 98% recyclebaar

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail.
Vraag ons u op te bellen snelle levering  

Bekende ontwerpen van Interstuhl zijn: Interstuhl Silver, Interstuhl Every, Interstuhl Movy, Interstuhl Kinetic, Interstuhl Yos, Interstuhl Goal, Interstuhl Silver, Interstuhl Vintage, Interstuhl Hero, Interstuhl Airpad en nog vele andere. Mensen besteden tegenwoordig veel tijd zittend. Dit vereist het hoogste niveau van expertise in de vervaardiging van stoelen. "Kennis van zitten: het voordeel van Interstuhl" is ons motto. Wij zijn een Duits bedrijf, dat hoge kwaliteit stoelen voor kantoren en gebouwen ontwikkelt, die wij over de hele wereld verkopen. Onze producten worden gekenmerkt door een uitzonderlijk design, uitstekende ergonomie, state-of-the-art technologie en een hoge mate van milieubewustzijn. Het is van vitaal belang voor ons om onze kennis te doen gelden op alle gebieden van werk en leven en om een grote brede collectie te ontwikkelen: voor elk gebruik, in elke prijsklasse, van de receptie naar de directiekamer. Op de volgende pagina’s tonen wij u de moeite die we doen om de perfecte stoel te maken. Elk goed idee volgt de juiste inspiratie, maar inspiratie begint niet alleen bij de gedachte. We willen zien, voelen, horen en ruiken; we willen verrast worden, om nieuwe perspectieven te ervaren en ons goed te voelen. We willen ecologisch en ethisch handelen. Alle activiteiten van Interstuhl hebben tot doel mensen te inspireren. Onze zitoplossingen vergemakkelijken het werk, reflecteren waardering en verrijken het leven. Onze producten leveren knappe prestaties en zitplezier in het bijzonder. Dit doel wordt bereikt door middel van een duidelijk engagement voor de Duitse engineering en technische perfectie; een totaal begrip van esthetiek en de eis om milieubewust te handelen. Daarom ontwikkelen we zitoplossingen die overtuigen door middel van prestaties en zitplezier. Interstuhl BuddyIS3 stapelbare stoel