• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Mdd Mito directiebureau in Esdoorn 180-200-240cm
Levertijd 15 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Mdd Mito directiebureau in Esdoorn 180-200-240cm

De creatie Mdd Mito directiebureau in Esdoorn van de italiaanse architect Simone Bernocchi voor MDD

valt op door het strakke uiterlijk en het karakteristieke contrast tussen de melamine werkbladen in Esdoorn kleur en de glanzende zijdelen. De melamine werkbladen kunnen gekozen worden in Esdoorn donker of Esdoorn licht. De glanzende frames van de Mito design bureaus hebben subtiel vormgegeven HPL hoekelementen en zijn eveneens in zwart of wit verkrijgbaar.

Bij dit Mito gamma van MDD heeft u de mogelijkheid om een 'lowboard' bureau, gewone bureaus of bureaus met vast ladeblok te selecteren.

Deze Mito "Lowboard bureaus" of bureaus met dressoir hebben een werkblad van 180cm, 200cm of 260cm lang en 100cm diep, de dressoir bevat een lade die afsluitbaar is. De gewone Mito directiebureaus of bureaus met aanbouw hebben een werkblad van 180cm, 200cm of 240cm lang en 100cm diep. Enkel de Mito bureaus met lowboard kan u al uw kabels wegwerken door de slimme kabeldoorvoer Mediabox die stopcontacten en 'plugin's' heeft. De Mito systeemcomponenten zijn op veel manieren te combineren en passen zich aan uw situatie aan. Niet alleen als éénpersoons werkplek maar ook als meervoudige bureaus voor teams. Dit kantoormeubelsysteem heeft de doordachte eenvoud en sierlijke allure van een moderne architectonische constructie.

Vanaf 750€ goederenwaarde leveren we de MITO kantoormeubelen vrachtvrij en vanaf 1.500€ netto goederenwaarde bouwen onze professionele monteurs alles op. Bestel vandaag nog uw MITO bureaus en werk binnen 15 dagen in een omgeving dat de nodige design en kwaliteit uitstraalt.
  
Ontwerp: 
Simone Bernocchi voor MDD  
Materiaal:
Melamine bureau (38mm), Aluminium voeten en pioten van HPL glanzende kleur.
Maten: 180/200/240b x 100d x 74h cm, 
Kleur: Bureaublad: Esdoorn donker/licht, glanzende poten wit/ zwart 

Klik hier om meer producten van dit merk te ontdekken        

Het is goed te weten dat alleen de juiste omstandigheden en belangrijke creaties de ontwikkeling en groei kunnen bevorderen. Bij het ontwerpen van al de MDD producten denken we altijd denken na over de behoeften van onze klanten en voortdurend veranderende marktverwachtingen. Kantoormeubelen van MDD worden niet alleen gekenmerkt door de high-class technologie maar ook voor hun uitstekende kwaliteit en eigentijds design. De Mdd meubelen hebben ook een grote diversiteit aan producten met ergonomische eigenschappen die perfect inbzetbaar zijn in alle werkomstandigheden. Een directiebureau voor een leidingevende positie, werkplekken en eilanden voor callcenters of grote projecten, toonbanken voor ontvangstruimtes of kasten: het Mdd kantoormeubilair heeft het allemaal! "Mdd Mito directiebureau in Esdoorn"