• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Bralco Take off country ronde tafels
Levertijd 10-15 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Bralco Take off country ronde tafels

De Bralco Take off country ronde tafels vallen op door hun warme uitstraling en het karakteristieke contrast tussen de poten in verouderde eiken(melamine) en de bureaubladen. Deze Take of country vergadertafels kunnen gekozen worden in verschillende maten gaande van 118Ø cm tot 160Ø cm! De Take off evolution kantoormeubelen van Bralco zijn op veel manieren te combineren en passen zich aan uw situatie aan.

Deze vergadertafels zijn niet alleen te gebruiken als tafel voor vergadering, maar ook als eettafel in een cafetaria.  De poten van deze ronde vergadertafel zijn afgewerkt in oud eiken melamine. Het tafelblad van 18mm dik kan men kiezen in vier verschillende standaardkleuren: zwart, wit, mist of tortelduif kleur. Verder kan je deze houten tafel van Bralco voorzien van een top toegang met stopcontacten en Rj45 internetaansluiting. Om uw kantoorinrichting compleet te maken zijn er bij horende ladeblokken, archiefkasten, open kasten, kasten met deuren, aparte bureau's en tafels of benches. Het Take off evo kantoormeubelsysteem heeft de doordachte eenvoud en sierlijke allure van een moderne architectonische constructie. 

Vanaf 750€ goederenwaarde leveren we deze kantoormeubelen vrachtvrij en vanaf 1.500€ netto goederenwaarde bouwen onze professionele monteurs alles op. Op aanvraag kan u de bureaus voorzien van scheidingswanden, neem hiervoor contact op met één van onze adviseurs. Ook is het mogelijk om de tafelbladen in andere kleuren te verkrijgen of om tafels op maat te maken. Hiervoor neemt u best contact op met onze professionele adviseurs.

Ontwerp: Bralco team
Materiaal: verouderde eiken melamine poten, melamine bureaublad
Maten: 118/140/160Ø cmx 72h cm
Kleur: zie bijlage

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail.
Vraag ons u op te bellen    snelle levering

Bralco kantoormeubelen heeft als als doel om het ideale meubilair voor op kantoor en thuis te vervaardigen. De geschiedenis van het Bralco bedrijf is gekoppeld aan de geschiedenis van het meubilair sinds het ontstaan van het bedrijf dat verder uitgegroeid is tot een internationale speler. Sinds 2014 is Bralco ingehuldigd in hun nieuwe productie te Susegana in de provincie Treviso. Vandaag biedt Bralco oplossingen en inrichtingsconcepten die voldoen aan elke behoefte met betrekking tot kantoormeubilair.  Dit doen ze door middel van zeventien speciale en unieke design collecties. Bralco denkt in de eerste plaats aan het welzijn van de mens, dit met behulp van de beste Italiaanse designers en een productie die een lage impact op het milieu heeft. Verder biedt Bralco een 24-maanden garantie op het hele gamme en een zekerheid van de beschikbaarheid van onderdelen voor wel 10 jaar! Alle design kantoormeubelen zijn "Made in Italy", een onvervreemdbare waarde waarop de onderneming haar geschiedenis heeft gebaseerd. Het Bralco product is herkenbaar dankzij de stilistische kenmerken en onderscheidende kenmerken die hen uniek en onnavolgbaar maken. Geautomatiseerde productietechnieken en cutting-edge, in combinatie met de productieprocessen gecertificeerd ISO 9001 en ISO 14001 zijn de fundamenten van de productieve activiteit van Bralco. Kies voor uw kantoorinrichting voor de design meubelen van Bralco! Bralco Take off country ronde tafels