• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
ULTOM Isotta vergadertafel rechthoekig
Levertijd 6 weken
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
ULTOM Isotta vergadertafel rechthoekig

Ultom Isotta vergadertafel: Uw kantoor is een werkplek die niets te wensen over laat, een plek waar u zich goed kunt voelen.

Natuurlijk is uw bureau ook een deel van uw bedrijfsimago. Het spreekt voor zich dat bij een exclusief kantoormeubelsysteem, zoals de Isotta vergadertafels rechthoekig, de kwaliteit buiten kijf staat. Isotta van de fabrikant ULTOM behoort immers tot de topklasse! In het gamma Istotta kan u kiezen tussen een ronde vergadertafel of rechthoekige vergadertafel. Karakteristiek voor Isotta is de geraffineerde constructie van de conferentietafels. Samen vormen de stalen buizen van 55mm dikte het onderstel voor de glazen bladen.

De vormige werkbladen zijn een groot pluspunt in de steeds wisselende kantoorruimtes. Met deze kantoormeubelen van Ultom houden we rekening met onze emoties en gevoelens en kunnen we uitkijken naar de toekomst met de nodige competentie en professionalisme.

Deze Isotta bureaus worden door ons professioneel montageteam vrachtvrij geleverd en kosteloos opgebouwd. Kies voor een vriendelijke, toekomstgerichte inrichting die uw succes weerspiegelt.

Ontwerp: L.Marcolin, Boccato-Gigante-Zambusi voor ULTOM
Materiaal: 55mm stalen buis, poedergelakt, roestvrijstaal, gietaluminium
Maten 210cm: 210l x 105b x 74hcm, 300cm= 300l x 120b x 74hcm
Kleur: Aluzilver, zwart, wit, geel en blauw 
Blad: helderglas of matglas.

Alle kantoormeubelen van Ultom worden gemaakt binnen het bedrijf zelf, met de traditionele machines voor de bewerking van hout bijgestaan door de meest moderne en geavanceerde computergestuurde apparatuur. Ultom werkt alleen met de beste experts ambachtslieden en voor alle grondstoffen schenkt men bijzondere aandacht voor de kwaliteit en hun oorsprong. De design meubelen worden ook milieubewust gekozen en dit altijd in overeenstemming met de Europese regelgeving die betrekkingheeft tot de kwaliteit en de veiligheid. De volgende kantoormeubelen verdelen wij bij Brand New Office: toonbanken, kasten, ergonomische bureaus, ladeblokken, rekken, bibliotheken, directiebureaus, bureau eilanden en of receptiebalies. De bekendste artikels van Ultom zijn, de Isotta bureaus, Friday bureaus, Modi directie bureaus en de Twist toonbanken!

Ultom Isotta vergadertafel