• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Bralco Slim ladeblok
Levertijd 10-15 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Bralco Slim ladeblok

De Bralco Slim ladeblok vallen op door hun warme uitstraling en het karakteristieke contrast tussen melamine verouderde eiken melamine. Het Slim ladeblok van Bralco is een lust voor het oog en is leverbaar in twee uitvoeringen: met drie laden met slot + één Materiaalbakje intern of met één lade en één opbergruimte met slot + 1 Materiaalbakje intern. 

De Slim kantoormeubelen van Bralco zijn op veel manieren te combineren en passen zich aan uw situatie aan. Het ladeblok wordt geleverd met wieltjes zodat het eenvoudig te verplaatsen is in uw kantoor. U kunt het ladeblok bestellen in één kleur of met top en laden in verouderde eiken en de zijkanten in een andere melamine kleur. Het Slim kantoormeubelsysteem heeft de doordachte eenvoud en sierlijke allure van een moderne architectonische constructie. Bestel vandaag nog uw design meubilair bij Brand New Office en werk snel in een omgeving die design uitsraalt!

Ontwerp: Bralco team
Materiaal: melamine en verouderde eiken melamine
Maten: 32b x 56d x 59h cm
Kleur: zie bijlage

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail.
Vraag ons u op te bellen    snelle levering

Bralco kantoormeubelen heeft als als doel om het ideale meubilair voor op kantoor en thuis te vervaardigen. De geschiedenis van het Bralco bedrijf is gekoppeld aan de geschiedenis van het meubilair sinds het onstaan van het bedrijf dat verder uitgegroeid is tot een internationale speler. Sinds 2014 is Bralco ingehuldigd in hun nieuwe productie te Susegana in de provincie Treviso. Vandaag biedt Bralco oplossingen en inrichtingsconcepten die voldoen aan elke behoefte met betrekking tot kantoormeubilair.  Dit doen ze door middel van zeventien speciale en unieke design collecties. Bralco denkt in de eerste plaats aan het welzijn van de mens, dit met behulp van de beste Italiaanse designers en een productie die een lage impact op het milieu heeft. Verder biedt Bralco een 24-maanden garantie op het hele gamme en een zekerheid van de beschikbaarheid van onderdelen voor wel 10 jaar! Alle design kantoormeubelen zijn "Made in Italy", een onvervreemdbare waarde waarop de onderneming haar geschiedenis heeft gebaseerd. Het Bralco product is herkenbaar dankzij de stilistische kenmerken en onderscheidende kenmerken die hen uniek en onnavolgbaar maken. Geautomatiseerde productietechnieken en cutting-edge, in combinatie met de productieprocessen gecertificeerd ISO 9001 en ISO 14001 zijn de fundamenten van de productieve activiteit van Bralco. Kies voor uw kantoorinrichting voor de design meubelen van Bralco! Bralco Slim ladeblokken