• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Bralco Loopy Eko bureau
Levertijd 10-15 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Bralco Loopy Eko bureau

De Bralco Loopy Eko bureau serie biedt hoogwaardige werkplekken in verschillende maten vanaf 140cm tot 200cm. Kenmerkend voor het Bralco Loopy-programma is het onderstel bestaande uit ‘open frames’ aan weerszijden van de tafels en de zwevende bureaubladen. De bureaubladen kunnen in negen verschillende melamine kleuren gekozen worden en zijn gemaakt uit spaanplaten met een dikte van 18 mm, bekleed met decoratief papier geïmpregneerd met melamine-harsen. De frames, die gelijk zijn aan de bladdiepte, variëren van enkelvoudige werkplekken tot meervoudige, geschakelde werkplekken. Die kan u kiezen in vijf verschillende kleuren en zijn gemaakt uit stalen buizen. 

Om dit design bureau verder uit te bereiden kan u opteren voor een aanbouwtafel van 120 x 60 of kabeldoorgangen om uw bureau netjes op orde te houden. 

Vanaf 750€ goederenwaarde leveren we deze kantoormeubelen vrachtvrij en vanaf 1.500€ netto goederenwaarde bouwen onze professionele monteurs alles op. Op aanvraag is het mogelijk om de tafelbladen in andere kleuren te verkrijgen of om tafels op maat te maken. Hiervoor neemt u best contact op met onze professionele adviseurs.

Ontwerp: Bralco team
Materiaal: spaanplaten met een dikte van 18 mm melamine, stalen buizen(geborsteld)
Maten bureau: 140/160:180:200L x 80D x 73H cm. Maten aanbouwtafel: 120 x 60 
Kleur: Zie bijlage


Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail.
Vraag ons u op te bellen    snelle levering

Bralco kantoormeubelen heeft als als doel om het ideale meubilair voor op kantoor en thuis te vervaardigen. De geschiedenis van het Bralco bedrijf is gekoppeld aan de geschiedenis van het meubilair sinds het onstaan van het bedrijf dat verder uitgegroeid is tot een internationale speler. Sinds 2014 is Bralco ingehuldigd in hun nieuwe productie te Susegana in de provincie Treviso. Vandaag biedt Bralco oplossingen en inrichtingsconcepten die voldoen aan elke behoefte met betrekking tot kantoormeubilair.  Dit doen ze door middel van zeventien speciale en unieke design collecties. Bralco denkt in de eerste plaats aan het welzijn van de mens, dit met behulp van de beste Italiaanse designers en een productie die een lage impact op het milieu heeft. Verder biedt Bralco een 24-maanden garantie op het hele gamme en een zekerheid van de beschikbaarheid van onderdelen voor wel 10 jaar! Alle design kantoormeubelen zijn "Made in Italy", een onvervreemdbare waarde waarop de onderneming haar geschiedenis heeft gebaseerd. Het Bralco product is herkenbaar dankzij de stilistische kenmerken en onderscheidende kenmerken die hen uniek en onnavolgbaar maken. Geautomatiseerde productietechnieken en cutting-edge, in combinatie met de productieprocessen gecertificeerd ISO 9001 en ISO 14001 zijn de fundamenten van de productieve activiteit van Bralco. Kies voor uw kantoorinrichting voor de design meubelen van Bralco!  Bralco Loopy Eko bureau