• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Bralco Farm zitbanken
Levertijd 10-15 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Bralco Farm zitbanken

De Bralco Farm zitbanken bestaan in twee verschillende maten: 68cm en 136cm lang en zijn gemaakt van oude eiken melamine. Het Take off Farm kantoormeubilair van Bralco is op veel manieren te combineren en passen zich aan uw situatie aan. Deze houten design banken zijn niet alleen te gebruiken op kantoor, maar kunnen thuis ook perfect dienen als zitplaats aan een eettafel, of in een cafetaria of Horeca-zaak.

Zitkrukken zijn afgewerkt met een onderstel uit 4 poten en kunnen optioneel voorzien worden van een zitkussen in zes verschillende kleuren. Om uw kantoorinrichting compleet te maken zijn er bijhorende ladeblokken, archiefkasten, open kasten, kasten met deuren, vergadertafels, cafetariatafels of benches. Het Take off Farm kantoormeubelsysteem heeft de doordachte eenvoud en sierlijke allure van een moderne architectonische constructie. 

Vanaf 750€ goederenwaarde leveren we deze kantoormeubelen vrachtvrij en vanaf 1.500€ netto goederenwaarde bouwen onze professionele monteurs alles op. Ook is het mogelijk om de tafelbladen in andere kleuren te verkrijgen of om tafels op maat te maken. Hiervoor neemt u best contact op met onze professionele adviseurs.

Ontwerp: Bralco team
Materiaal: verouderde eiken melamine poten, melamine bureaublad
Maten zitbank klein: 68L cm x 36D x 44H cm, zitbank groot: 136L cm x 36D x 44H cm
Kleur: Verouderde eik

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail.
Vraag ons u op te bellen    snelle levering

Bralco kantoormeubelen heeft als als doel om het ideale meubilair voor op kantoor en thuis te vervaardigen. De geschiedenis van het Bralco bedrijf is gekoppeld aan de geschiedenis van het meubilair sinds het onstaan van het bedrijf dat verder uitgegroeid is tot een internationale speler. Sinds 2014 is Bralco ingehuldigd in hun nieuwe productie te Susegana in de provincie Treviso. Vandaag biedt Bralco oplossingen en inrichtingsconcepten die voldoen aan elke behoefte met betrekking tot kantoormeubilair.  Dit doen ze door middel van zeventien speciale en unieke design collecties. Bralco denkt in de eerste plaats aan het welzijn van de mens, dit met behulp van de beste Italiaanse designers en een productie die een lage impact op het milieu heeft. Verder biedt Bralco een 24-maanden garantie op het hele gamme en een zekerheid van de beschikbaarheid van onderdelen voor wel 10 jaar! Alle design kantoormeubelen zijn "Made in Italy", een onvervreemdbare waarde waarop de onderneming haar geschiedenis heeft gebaseerd. Het Bralco product is herkenbaar dankzij de stilistische kenmerken en onderscheidende kenmerken die hen uniek en onnavolgbaar maken. Geautomatiseerde productietechnieken en cutting-edge, in combinatie met de productieprocessen gecertificeerd ISO 9001 en ISO 14001 zijn de fundamenten van de productieve activiteit van Bralco. Kies voor uw kantoorinrichting voor de design meubelen van Bralco! Bralco Farm zitbanken