• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Bralco Take off country tafels
Levertijd 10-15 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Bralco Take off country tafels

De Bralco Take off country tafels vallen op door hun warme uitstraling en het karakteristieke contrast tussen de poten in verouderde eiken(melamine) en de bureaubladen. Deze Take of country vergadertafels kunnen gekozen worden in verschillende maten gaande van 200cm tot 480cm en met een diepte van 124 of 164cm!

De Take off evolution kantoormeubelen van Bralco zijn op veel manieren te combineren en passen zich aan uw situatie aan. Deze vergadertafels zijn niet alleen te gebruiken als tafel voor vergadering, maar ook als meervoudige design bureau of bureau eilanden voor teams.  De poten van deze conferentietafel zijn afgewerkt in oud eiken melamine. Het tafelblad van 18mm dik kan men kiezen in vier verschillende standaardkleuren: zwart, wit, mist of tortelduif kleur. Verder kan je dit ergonomisch bureau van Bralco voorzien van een rechthoekige kabeldoorgang met stopcontacten, en twee Rj45 internet kabels. Om uw kantoorinrichting compleet te maken zijn er bij horende ladeblokken, archiefkasten, open kasten, kasten met deuren, aparte bureau's en tafels of benches. Het Take off evo kantoormeubelsysteem heeft de doordachte eenvoud en sierlijke allure van een moderne architectonische constructie. 

Vanaf 750€ goederenwaarde leveren we deze kantoormeubelen vrachtvrij en vanaf 1.500€ netto goederenwaarde bouwen onze professionele monteurs alles op. Op aanvraag kan u de bureaus voorzien van scheidingswanden, neem hiervoor contact op met één van onze adviseurs. Ook is het mogelijk om de tafelbladen in andere kleuren te verkrijgen of om tafels op maat te maken. Hiervoor neemt u best contact op met onze professionele adviseurs.

Ontwerp: Bralco team
Materiaal: verouderde eiken melamine poten, melamine bureaublad
Maten: 200/240/280/320/360/400/440/480l x 124 of 164d x 72h cm
Kleur: zie bijlage

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail.
Vraag ons u op te bellen    snelle levering

Bralco kantoormeubelen heeft als als doel om het ideale meubilair voor op kantoor en thuis te vervaardigen. De geschiedenis van het Bralco bedrijf is gekoppeld aan de geschiedenis van het meubilair sinds het onstaan van het bedrijf dat verder uitgegroeid is tot een internationale speler. Sinds 2014 is Bralco ingehuldigd in hun nieuwe productie te Susegana in de provincie Treviso. Vandaag biedt Bralco oplossingen en inrichtingsconcepten die voldoen aan elke behoefte met betrekking tot kantoormeubilair.  Dit doen ze door middel van zeventien speciale en unieke design collecties. Bralco denkt in de eerste plaats aan het welzijn van de mens, dit met behulp van de beste Italiaanse designers en een productie die een lage impact op het milieu heeft. Verder biedt Bralco een 24-maanden garantie op het hele gamme en een zekerheid van de beschikbaarheid van onderdelen voor wel 10 jaar! Alle design kantoormeubelen zijn "Made in Italy", een onvervreemdbare waarde waarop de onderneming haar geschiedenis heeft gebaseerd. Het Bralco product is herkenbaar dankzij de stilistische kenmerken en onderscheidende kenmerken die hen uniek en onnavolgbaar maken. Geautomatiseerde productietechnieken en cutting-edge, in combinatie met de productieprocessen gecertificeerd ISO 9001 en ISO 14001 zijn de fundamenten van de productieve activiteit van Bralco. Kies voor uw kantoorinrichting voor de design meubelen van Bralco! Bralco Take off country tafels