• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Mdd Zig Zag toonbank met LED
Levertijd 15 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Mdd Zig Zag toonbank met LED

Met deze indrukwekkende Mdd Zig Zag toonbank met LED geeft u uw organisatie meer dan een positieve uitstraling.

Deze winnaar van de ‘reddot design award’ heeft een metalen front met een geïntegreerd LED licht of melamine versie. In donkere entrees kunt u met deze speciale verlichting fraaie effecten bereiken. Bij de gekleurde LED kan u de gewenste intensiteit en kleur van uw ontvangstbalie bepalen door middel van een afstandsbediening. De mogelijkheid bestaat om een vaste kleur te behouden op de receptiebalie of om er een wisselend kleurenspel van te maken.

De ergonomische werkplek die zich achter de toonbank bevindt

heeft een werkblad met een diepte van 80cm. U heeft keuze uit verschillende maten ontvangstbalies van Zig-zag gaande van 160 cm tot 220 cm en dit in verschillende opstellingen. Bijpassende ladeblokken en kasten met schuifdeuren zijn mogelijk. Voor totaalprojecten heeft u zelfs de mogelijkheid om Zig-Zag bureaus te bestellen.

Vanaf 750€ goederenwaarde leveren we de Zig-Zag kantoormeubelen vrachtvrij en vanaf 1.500€ netto goederenwaarde bouwen onze professionele monteurs alles op. Bestel vandaag nog uw Zig-Zag toonbanken en werk binnen 15 dagen in een omgeving dat de nodige design en kwaliteit uitstraalt.

Ontwerp: Zbigniew Kostrzewa 
Materiaal:
E1 spaanplaat met melaminelaag(28mm), gepoederlakt metaal met plexiglas, veiligheidsglas(9mm)
Maten: 160/220b x 88d x 114h cm
Licht:balie met witte verlichting inclusief tl-buis of op aanvraag LED verlichting met 16 verschillende standen.
Kleur: wit
Winnaar: Reddot design award
 

Mdd is momenteel een van de bekendste fabrikanten in design kantoormeubelen. Met de kantoormeubilair kan men een volledig kantoor inrichten: van een ontvangstbalie tot een directie bureau. Het is goed te weten dat alleen de juiste omstandigheden en belangrijke creaties de ontwikkeling en groei kunnen bevorderen. Bij het ontwerpen van al de MDD producten denken we altijd na over de behoeften van onze klanten en de voortdurend veranderende marktverwachtingen. Kantoormeubilair van MDD worden niet alleen gekenmerkt door de high-class technologie maar ook voor hun uitstekende kwaliteit en eigentijds design. De Mdd kantoormeubelen hebben ook een grote diversiteit aan producten met ergonomische eigenschappen die perfect inbzetbaar zijn in alle werkomstandigheden. Een directiebureau voor een leidingevende positie zoals het Mdd Mito directie bureau, werkplekken en eilanden voor callcenters of grote projecten zoals Mdd Ogi of Mdd Yan, tal van toonbanken voor ontvangstruimtes zoals Mdd ValdeMdd ZigZagMdd TeraMdd OrganicMdd Linea of Mdd Wave of kasten en lockers: het Mdd kantoormeubilair heeft het allemaal! Wenst u een bureau, kast, vergadertafel of toonbank op maat? Contacteer ons en wij vinden gegarandeerd een oplossing voor u. Brand New Office is officieel verdeler van het merk voor de BeNeLux regio. Vanaf 750€ goederenwaarde leveren we de kantoormeubelen vrachtvrij en vanaf 1.500€ netto goederenwaarde bouwen onze professionele monteurs alles op. Bestel vandaag nog uw Mdd bureaus en werk binnen 15 dagen in een omgeving dat de nodige design en kwaliteit uitstraalt. Mdd Zig Zag toonbank