• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Mdd Valde receptiebalie gebogen - zonder zijkasten(optioneel)
Levertijd 15 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Mdd Valde receptiebalie gebogen - zonder zijkasten(optioneel)

Mdd Valde receptiebalie gebogen: Rechte, convexe en concave elementen zijn beschikbaar in het gamma van de Valde ontvangst-receptiebalies.

De vele opties zoals golvende, ronde, rechte, hoge of lage opstellingen creëren het gevoel van stijl en integriteit voor uw receptie. De hoogglanzen oppervlak van de Valde balies wordt verlicht door een LED-verlichting, en de selectie van HPL fronten zijn een aanvulling op het nauwkeurige witte lichaam van de receptiebalie.

Valde ontvangstbalie valt ook op door zijn creatieve design, overtuigende elegantie en wordt benadrukt door zijn ruime werkposten achter de balie. 

Horizontale lamellen uit aluminium benadrukken een vorm en een modern karakter van deze ontvangstbalie. Het blad van gehard wit glas past perfect bij de glanzende frontale delen van deze Valde. Door de LED verlichting onder het bovenste tafelblad kan u uw receptie perfect presenteren in een donkere kamer. Bij de Valde receptiebalie kan u optioneel voor een zijkast kiezen zodat u de mogelijkheid heeft om zaken op te bergen. 

Vanaf 750€ goederenwaarde leveren we de Valde kantoormeubelen vrachtvrij en vanaf 1.500€ netto goederenwaarde bouwen onze professionele monteurs alles op. Bestel vandaag nog uw Valde toonbanken en werk binnen 15 dagen in een omgeving dat de nodige design en kwaliteit uitstraalt.

Ontwerp: MDD 
Materiaal: MFC melamine(12mm), LED licht, HPL front
Maten gebogen 166cm: 166l x 103d x 110hcm, gebogen 232cm: 232l x 114,5d x 110h cm
Maten recht:
136/166/236l x 94d x 110h cm, aanbouwbalie: 159l x 94d x 110hcm, open element: 100l x 111d x 74hcm, Optioneel Zijkast: 32l x 94d x 110hcm
Kleur:  Wit, rood, paars, geel, groen en oranje

Mdd is momenteel een van de bekendste fabrikanten in design kantoormeubelen. Met de kantoormeubilair kan men een volledig kantoor inrichten: van een ontvangstbalie tot een directie bureau. Het is goed te weten dat alleen de juiste omstandigheden en belangrijke creaties de ontwikkeling en groei kunnen bevorderen. Bij het ontwerpen van al de MDD producten denken we altijd na over de behoeften van onze klanten en de voortdurend veranderende marktverwachtingen. Kantoormeubilair van MDD worden niet alleen gekenmerkt door de high-class technologie maar ook voor hun uitstekende kwaliteit en eigentijds design. De Mdd kantoormeubelen hebben ook een grote diversiteit aan producten met ergonomische eigenschappen die perfect inbzetbaar zijn in alle werkomstandigheden. Een directiebureau voor een leidingevende positie zoals het Mdd Mito directie bureau, werkplekken en eilanden voor callcenters of grote projecten zoals Mdd Ogi of Mdd Yan, tal van toonbanken voor ontvangstruimtes zoals Mdd ValdeMdd ZigZagMdd TeraMdd OrganicMdd Linea of Mdd Wave of kasten en lockers: het Mdd kantoormeubilair heeft het allemaal! Wenst u een bureau, kast, vergadertafel of toonbank op maat? Contacteer ons en wij vinden gegarandeerd een oplossing voor u. Brand New Office is officieel verdeler van het merk voor de BeNeLux regio. Vanaf 750€ goederenwaarde leveren we de kantoormeubelen vrachtvrij en vanaf 1.500€ netto goederenwaarde bouwen onze professionele monteurs alles op. Bestel vandaag nog uw Mdd bureaus en werk binnen 15 dagen in een omgeving dat de nodige design en kwaliteit uitstraalt." Mdd Valde receptiebalie"