• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Mdd Tera toonbank
Levertijd 15 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Mdd Tera toonbank

Mdd Tera toonbank verleidt u met zijn mysterie en elegantie.

Deze klasse-ontvangstbalie heeft geen onnodige versieringen omdat het een vorm van decoratie op zich is. Voor de Tera receptiebalie wordt alleen gebruik gemaakt van rechthoekige blokken gevarieerd door de diversiteit van de gebruikte materialen. De ontvangstbalie van Mdd kan gekozen worden in verschillende kleuren.

U kan een toonbank maken met enkel 1 basiselement van 85cm, 105cm, 125cm of 145cm.

Aan deze basisbalie kan u een hoekelement of een lage aanbouw aan toevoegen naargelang de lengte die u nodig heeft. U kan u modulaire ontvangstbalie optioneel versieren met een lichtsensor plaat bovenop de balie en dit in verschillende kleuren.

Vanaf 750€ goederenwaarde leveren we de Tera kantoormeubelen vrachtvrij en vanaf 1.500€ netto goederenwaarde bouwen onze professionele monteurs alles op. Bestel vandaag nog uw Tera toonbanken en werk binnen 15 dagen in een omgeving dat de nodige design en kwaliteit uitstraalt.
 
Ontwerp: MDD
Materiaal
:E1 spaanplaat met melaminelaag(38mm), werkblad 18mm, glanzend HPL met LED verlichting, 
Maten rechte balie: 85/105/125/145b x 82/87d x 109 cm

Mdd is momenteel een van de bekendste fabrikanten in design kantoormeubelen. Met de kantoormeubilair kan men een volledig kantoor inrichten: van een ontvangstbalie tot een directie bureau. Het is goed te weten dat alleen de juiste omstandigheden en belangrijke creaties de ontwikkeling en groei kunnen bevorderen. Bij het ontwerpen van al de MDD producten denken we altijd na over de behoeften van onze klanten en de voortdurend veranderende marktverwachtingen. Kantoormeubilair van MDD worden niet alleen gekenmerkt door de high-class technologie maar ook voor hun uitstekende kwaliteit en eigentijds design. De Mdd kantoormeubelen hebben ook een grote diversiteit aan producten met ergonomische eigenschappen die perfect inzetbaar zijn in alle werkomstandigheden. Een directiebureau voor een leidinggevende positie zoals het Mdd Mito directie bureau, werkplekken en eilanden voor callcenters of grote projecten zoals Mdd Ogi of Mdd Yan, tal van toonbanken voor ontvangstruimtes zoals Mdd Valde, Mdd ZigZag, Mdd Tera, Mdd Organic, Mdd Linea of Mdd Wave of kasten en lockers: het Mdd kantoormeubilair heeft het allemaal! Wenst u een bureau, kast, vergadertafel of toonbank op maat? Contacteer ons en wij vinden gegarandeerd een oplossing voor u. Brand New Office is officieel verdeler van het merk voor de BeNeLux regio. Vanaf 750€ goederenwaarde leveren we de kantoormeubelen vrachtvrij en vanaf 1.500€ netto goederenwaarde bouwen onze professionele monteurs alles op. Bestel vandaag nog uw Mdd bureaus en werk binnen 15 dagen in een omgeving dat de nodige design en kwaliteit uitstraalt. Mdd Tera toonbank