• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Mdd Lady Linea receptiebalie
Levertijd 15 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Mdd Lady Linea receptiebalie

De slogan "the less the better" is voor deze Mdd Lady Linea receptiebalie van toepassing!

De nieuwe ontvangstbalie van Mdd maakt gebruik van eenvoudige lijnen, is van toepassing! Ze maakt gebruik van eenvoudige lijnen, is simplistisch, maar krachtig genoeg om aan elk interieur het nodige karakter te geven. De hele onderkant van deze Lady Linea balie is uitgevoerd in roestvrij staal, de fronten in HPL(gehard plastiek) en de voor - en bovenkant van de ontvangstbalie bestaat uit gekleurd glas. 

Door de LED verlichting onder het bovenste tafelblad kan u uw receptie perfect presenteren in een donkere kamer. 

Lady Linea van Mdd valt ook op door zijn creatieve design, overtuigende elegantie en wordt benadrukt door zijn ruime werkposten achter de balie. U kunt kiezen voor een receptiebalie van 85cm of 125cm en een open aanbouwtafel van 100cm breedte. De vele opties van deze Lady Linea receptiebalie creëren het gevoel van stijl en integriteit voor uw ontvangst! 

Vanaf 750€ goederenwaarde leveren we de Wave kantoormeubelen vrachtvrij en vanaf 1.500€ netto goederenwaarde bouwen onze professionele monteurs alles op. Bestel vandaag nog uw Lady Linea toonbanken en werk binnen 15 dagen in een omgeving dat de nodige design en kwaliteit uitstraalt.

Ontwerp: MDD 
Materiaal: MFC melamine(12mm), HPL gehard plastiek, LED licht, glazen front en bovenkant en roestvrij staal
Maten hoofdbalie: 85/125l x 82d x 110h cm, aanbouwbalie: 80/120l x 82d x 110hcm, open element: 100l x 115d x 74hcm  
Kleur:  Wit, zwart, zilver, turquoise, geel en roos
   


Het is goed te weten dat alleen de juiste omstandigheden en belangrijke creaties de ontwikkeling en groei kunnen bevorderen. Bij het ontwerpen van al de MDD producten denken we altijd denken na over de behoeften van onze klanten en voortdurend veranderende marktverwachtingen. Kantoormeubelen van MDD worden niet alleen gekenmerkt door de high-class technologie maar ook voor hun uitstekende kwaliteit en eigentijds design. De Mdd meubelen hebben ook een grote diversiteit aan producten met ergonomische eigenschappen die perfect inbzetbaar zijn in alle werkomstandigheden. Een directiebureau voor een leidingevende positie, werkplekken en eilanden voor callcenters of grote projecten, toonbanken voor ontvangstruimtes of kasten: het Mdd kantoormeubilair heeft het allemaal! "Mdd Lady Linea receptiebalie"