• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
BNO Scoop ronde tafels H 74cm
Levertijd 5 - 10 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
BNO Scoop ronde tafels H 74cm

De Scoop ronde tafels H 74cm van Brand New Office zijn direct uit voorraad leverbaar in verschillende maten(60Øcm, 80Øcm en 120Øcm) en kleuren.

De Scoop tafels hebben een no-nonsens vormgeving, zijn functioneel en geschikt als trainingstafel, vergadertafels, Horeca tafels of tafel voor uw cafetaria.

 
Het metalen onderstel in grijs, wit of zwart wordt compleet gemaakt met robuuste, 25mm dikke bladen in de kleuren wit, notelaar, natuurlijke eik en lichte eik. Scoop gamma bestaat uit ronde of viekante tafels van 74cm hoogte en hoge tafels van 110cm. Deze multifunctionele tafel van Brand New Office is direct uit voorraad leverbaar in verschillende maten en kleuren.
 
Deze kantoormeubelen zijn in voorraad en kunnen snel opgebouwd worden in jullie kantoorruimte. Vanaf 750€ goederenwaarde leveren we deze kantoormeubelen vrachtvrij en vanaf 1.500€ netto goederenwaarde bouwen onze professionele monteurs alles op.


Ontwerp: Brand new office
Materiaal: Metalen onderstel, melamine(hout 25mm).
Maten: 60Øcm, 80Øcm en 120Øcm
Kleur: wit, notelaar, grijs antraciet en lichte eik

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail.
Vraag ons u op te bellen  
snelle levering
Officina en BNO zijn een merknaam van Brand New Office dat steeds in voorraad is in ons centraal magazijn. De kantoormeubelen van Officina worden binnen de 2 weken opgebouwd op de plaats van gebruik en de BNO stoelen zijn zelfs direct leverbaar binnen de 3-5 werkdagen. Officina is echt een ergonomisch meubelsysteem dat bovendien de milieuvriendelijke FSC - norm haalt. Met deze Officina kantoormeubelen kan u een volledig kantoor inrichten: verschillende soorten kasten, bureaus, ladeblokken, vergadertafels en zelfs bureaus met dressoir zijn beschikbaar. Verder heeft Brand New Office onder het merk BNO ook tal van zelf gecreëerde bureaustoelen, bezoekersstoelen, vergadersstoelen of gewoon stoelen voor bij u thuis of in de Horeca. Deze stoelen zijn ook perfect inzetbaar voor de projectmarkt omdat ze de nodige ergonomische vereisten hebben met het nodige design. Bovendien zijn ze ook nog onklopbaar in prijs! Bestel vandaag nog uw Officina kantoormeubilair en BNO stoelen en werk deze week nog in uw vernieuwde omgeving!

Scoop ronde tafels H 74cm