Transport & installatie
Vrachtvrije levering vanaf 750€: Uw kantoormeubelen of design meubelen worden vrachtvrij geleverd vanaf 750€ netto goederenwaarde. Voor bestellingen onder de 750€ worden de transportkosten berekend op het gewicht met een maximum van 55euro(voor BeNeLux!) Montage inclusief vanaf 1.500€: Vanaf 1.500€ netto goederenwaarde worden uw kantoormeubelen gemonteerd geleverd op plaats van gebruik. De verpakkingen worden meegenomen en bent u zeker van een goede montage van uw design meubilair. Indien uw montage-service wenst onder de 1.500€ netto goederenwaarde, contacteert u ons best om een voordelige offerte op te laten maken: [email protected]

Pilo tafel rechthoekig

€940,00€1.137,40 Incl. btw
Info over transport en installatie
Levertijd: 3-8 werkdagen
(*) Uitgezonderd verlofperiodes en behoudens stockbreuk
Artikelcode: 21787
De Magis Pilo tafel rechthoekig is een design van Ronan & Erwan Bouroullec voor het Italiaanse Magis. Deze tafel is beschikbaar in een zwarte of witte uitvoering.
  • Gratis transport vanaf €750(geldig voor BeNeLux)
  • Montage inclusief vanaf €1500 ( enkel voor de BeNeLux!)
Beschrijving

Magis Pilo tafel rechthoekig is ontworpen door de bekende designers Ronan & Erwan Bouroullec voor het Italiaanse Magis. De pilo tafel bestaat in vier verschillende afmetingen en twee kleurencombinaties: de ronde tafel van 120Ø cm, de vierkante tafel van 139 x 139cm en de twee rechthoekige tafels van 165 x 85cm, 200 x 90cm.

Zowel in het geheel zwart als in het naturel poten met wit tafelblad is de Pilo verkrijgbaar. Met een hoogte van 74 cm is de Pilo Magis zowel geschikt als eetkamertafel, vergadertafel of als horeca-tafel (hotel-restaurants-café). Verder heeft de houten tafel essenhouten poten met een blad dat afgewerkt is in HPL. Het blad en de poten worden verbonden met een stalen verbindingsstuk in het grijs of zwart.

De Magis Pilo tafel is prachtig in combinatie met de Pila stoelen die ook verkrijgbaar zijn bij Brand New Office.

Ontwerp: Magis
Maten: zie bijlage
Materiaal: essenhouten poten, stalen verbindingsstukken, blad in HPL
Kleur: zwart of wit    

Design meubelen en design accessoires gemaakt door de Italiaanse fabrikant Magis zijn verkrijgbaar in de design online webshop van Brandnewoffice.be en staan bekend om hun zeer originele en moderne design. Het label Magis Design werd in 1976 opgericht door Eugenio Perazza in de buurt van Venetië, die vandaag de dag nog steeds het bedrijf met de nodige passie leidt. Magis staat voor Italiaanse kwaliteit en creativiteit en is steeds opzoek naar technologische verfijning. Een belangrijk onderdeel van het dagelijkse designproces is het opzoeken en verleggen van grenzen. Met hun speciale look en veel gevoel voor de ontwerper van design meubilair worden klassieke vormen opnieuw geïnterpreteerd en hergebruikt. Veel van hun ontwerpen zijn ook geschikt voor buitengebruik - dat wil zeggen voor balkons, terrassen of tuinen - dit omdat de gebruikte kunststoffen meestal licht en weerbestendig zijn. Alle stoelen, barstoelen, tafels, krukken en accessoires van Magis zijn beschikbaar in de online shop van BrandNewOffice.com. In de loop der jaren heeft Magis samengewerkt met vele bekende ontwerpers zoals Konstantin Grcic, die bijvoorbeeld de Chair One stoelen, 360 ° chair draaistoel gecreëerd heeft, of Karim Rashid die de karakteriseren van de vlinder stoel Butterfly chair ontworpen heeft. De Bombo Stool werd gecreëerd door Stefano Giovannoni en is uitgegroeid tot een design-icoon die wordt geïmiteerd over de hele wereld. Ook de Air stoel van Jasper Morrison is een bekend ontwerp en één van de meest verkochte stoelen bij Brand new office!  

Magis Pilo tafel rechthoekig