• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Mdd Ogi-A bureau
Levertijd 15 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Mdd Ogi-A bureau

Het Mdd Ogi-A bureau gamma bestaat uit een uitgebreide reeks van kantoormeubelen zoals individuele bureaus van 120 cm tot 180cm lang, maar ook complexere moduleerbare eilanden of gedeelde design bureaus en een 3-persoonseiland. 

Veelzijdigheid, multifunctionaliteit en de mogelijkheid om uit te breiden zijn uiterst belangrijk als het gaat om de inrichting van uw kantoor. Bij de aankoop van dit ergonomische design bureau heeft u de keuze uit verschillende 'cable management' oplossingen: een gewone kabeldoorvoer in plastiek op het uiteinde van uw werkblad, een kabeldoorvoer in aluminium in het midden van uw werkblad of u kan ook opteren voor een Mediabox in het midden van uw werkblad waar plugins en stopcontacten inzitten.

De kantoormeubelen van Mdd OGI-A zijn vervaardigd uit kwalitatief hoogstaand E1-spaanplaat met melaminecoating en poten van gepoedercoat staal in acryl voor de stevigheid. Voor de kleur van de werkbladen van dit design bureau kan gekozen worden uit 8 verschillende kleuren: eik, wengé, berk, aluminium, walnoot, cacao, antraciet en wit. De poten zijn verkrijgbaar in het wit, aluminium of antraciet. Bij de individuele design bureaus kan u optioneel kiezen voor een aanbouw, zodat u een bureau in L-opstelling kan maken. 

  • Vanaf 750€ goederenwaarde leveren we de Ogi-kantoormeubelen vrachtvrij.
  • Vanaf 1.500€ goederenwaarde bouwen onze professionele monteurs alles op voor u.

Bestel vandaag nog uw Ogi-A design bureau met aanbouw en werk binnen 15 dagen in een omgeving die de nodige kwaliteit uitstraalt.

  • Uitgebreid gamma met tal van mogelijkheden
  • Verschillende cable management oplossingen
  • Kwalitatief hoogstaande materialen
  • Speciale aanbiedingen voor dit design bureau

Ons team van experts staat steeds klaar om je verder te helpen. Neem gerust contact op.Ontwerp:  Zbigniew Kostrzewa
Materiaal:
E1-spaanplaat met melaminecoating, gepoedercoat staal, acryl.
Maten: 120/140/160/180b x 80d x 74h cm
Kleur: eik, wengé, berk, aluminium, walnoot, cacao, eik, antraciet en wit


Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail.
Vraag ons u op te bellen   

Mdd is momenteel een van de bekendste fabrikanten in design kantoormeubelen. Met de kantoormeubilair kan men een volledig kantoor inrichten: van een ontvangstbalie tot een directie bureau. Het is goed te weten dat alleen de juiste omstandigheden en belangrijke creaties de ontwikkeling en groei kunnen bevorderen. Bij het ontwerpen van al de MDD producten denken we altijd na over de behoeften van onze klanten en de voortdurend veranderende marktverwachtingen. Kantoormeubilair van MDD worden niet alleen gekenmerkt door de high-class technologie maar ook voor hun uitstekende kwaliteit en eigentijds design. De Mdd kantoormeubelen hebben ook een grote diversiteit aan producten met ergonomische eigenschappen die perfect inbzetbaar zijn in alle werkomstandigheden. Een directiebureau voor een leidingevende positie zoals het Mdd Mito directie bureau, werkplekken en eilanden voor callcenters of grote projecten zoals Mdd Ogi of Mdd Yan, tal van toonbanken voor ontvangstruimtes zoals Mdd ValdeMdd ZigZagMdd TeraMdd OrganicMdd Linea of Mdd Wave of kasten en lockers: het Mdd kantoormeubilair heeft het allemaal! Wenst u een bureau, kast, vergadertafel of toonbank op maat? Contacteer ons en wij vinden gegarandeerd een oplossing voor u. Brand New Office is officieel verdeler van het merk voor de BeNeLux regio. Vanaf 750€ goederenwaarde leveren we de kantoormeubelen vrachtvrij en vanaf 1.500€ netto goederenwaarde bouwen onze professionele monteurs alles op. Bestel vandaag nog uw Mdd bureaus en werk binnen 15 dagen in een omgeving dat de nodige design en kwaliteit uitstraalt. Mdd Ogi-A bureau gamma