• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Mdd Ogi A bureau eiland
Levertijd 15 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Mdd Ogi A bureau eiland

Het Mdd Ogi A bureau eiland bestaat uit een hele reeks van kantoormeubelen

zoals gewone individuele bureaus van 120 cm tot 180cm lang, moduleerbare eilanden of meerplekken werkposten en een 3-persoonseiland. Veelzijdigheid en de mogelijkheid om uit te bereiden zijn uiterst belangrijk als het gaat om de inrichting van uw kantoor. Het past zich namelijk aan iedere ruimte aan, van één werkplek tot groepsplekken in grote ruimtes of callcenters.

U kan uw 3-persoonseiland Ogi-A uitbreiden met

scheidingspanelen die beschikbaar zijn in meerdere kleuren. Deze panelen staan los op het tafelblad en worden niet gemonteerd op het tafelblad! Het ergonomische bureau heeft een keuze uit verschillende 'cable management' oplossingen: een gewone kabeldoorvoer in plastiek op het uiteinde van uw werkblad, een kabeldoorvoer in aluminium in het midden van uw werkblad of u kan ook opteren voor een Mediabox in het midden van uw werkblad waarin plugin's en stopcontacten inzitten.

Verder zijn de kantoormeubelen van Mdd OGI-A vervaardigt uit E1-spaanplaat met melaminecoating en poten van gepoedercoat staal in acryl. De werkbladen van dit bureau kunnen gekozen worden in 9 verschillende kleuren zoals eik, wengé, berk, aluminium, walnoot, cacao, eik, antraciet en wit. De poten in het wit, aluminium of antraciet. Bij de individuele bureaus kan u optioneel kiezen voor een aanbouw, zodat u een bureau in L-opstelling kan maken.

Vanaf 750€ goederenwaarde leveren we de OGI kantoormeubelen vrachtvrij en vanaf 1.500€ netto goederenwaarde bouwen onze professionele monteurs alles op. Bestel vandaag nog uw Ogi-A Bureau met aanbouw en werk binnen 15 dagen in een omgeving dat de nodige design en kwaliteit uitstraalt.


Ontwerp: Zbigniew Kostrzewa voor MDD
Materiaal: E1-spaanplaat met melaminecoating, gepoedercoat staal, acryl.
Maten: 234b x 203d x 74h cm
Kleur: zie bijlage

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail. 
Vraag ons u op te bellen  
Mdd is momenteel een van de bekendste fabrikanten in design kantoormeubelen. Met de kantoormeubilair kan men een volledig kantoor inrichten: van een ontvangstbalie tot een directie bureau. Het is goed te weten dat alleen de juiste omstandigheden en belangrijke creaties de ontwikkeling en groei kunnen bevorderen. Bij het ontwerpen van al de MDD producten denken we altijd na over de behoeften van onze klanten en de voortdurend veranderende marktverwachtingen. Kantoormeubilair van MDD worden niet alleen gekenmerkt door de high-class technologie maar ook voor hun uitstekende kwaliteit en eigentijds design. De Mdd kantoormeubelen hebben ook een grote diversiteit aan producten met ergonomische eigenschappen die perfect inbzetbaar zijn in alle werkomstandigheden. Een directiebureau voor een leidingevende positie zoals het Mdd Mito directie bureau, werkplekken en eilanden voor callcenters of grote projecten zoals Mdd Ogi of Mdd Yan, tal van toonbanken voor ontvangstruimtes zoals Mdd ValdeMdd ZigZagMdd TeraMdd OrganicMdd Linea of Mdd Wave of kasten en lockers: het Mdd kantoormeubilair heeft het allemaal! Wenst u een bureau, kast, vergadertafel of toonbank op maat? Contacteer ons en wij vinden gegarandeerd een oplossing voor u. Brand New Office is officieel verdeler van het merk voor de BeNeLux regio. Vanaf 750€ goederenwaarde leveren we de kantoormeubelen vrachtvrij en vanaf 1.500€ netto goederenwaarde bouwen onze professionele monteurs alles op. Bestel vandaag nog uw Mdd bureaus en werk binnen 15 dagen in een omgeving dat de nodige design en kwaliteit uitstraalt. Mdd Ogi A bureau eiland