• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Mdd Basic ladeblok op wielen
Levertijd 15 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Mdd Basic ladeblok op wielen

De Mdd Basic ladeblok op wielen voldoen aan hoge eisen qua ergonomie en hebben een representatieve uitstraling.

Deze ladeblokken werden vervaardigd uit melamine Mdf van 18mm dik hout. Opvallend aan de BASIC ladeblokken van MDD zijn de greeploze laden waardoor er geen handvaten nodig zijn. U kunt kiezen tussen een ladeblok met 3 laden of een ladeblok met hangmappensysteem die bovendien afsluitbaar zijn.

De Mdd Basic ladeblokken op wielen zijn beschikbaar in het wit, antraciet of aluminium. Deze ladekasten van de fabrikant Mdd zijn compatibel met alle kantoormeubelen van dit gamma, maar ook evengoed met andere meubelen.

Ontwerp: MDD
Materiaal: melamine
Maten: 41,6b x 60d x 58,6h cm
Kleur: Antraciet, aluminium en wit
Klik hier om meer producten van dit merk te ontdekken        

Mdd is momenteel een van de bekendste fabrikanten in design kantoormeubelen. Met de kantoormeubilair kan men een volledig kantoor inrichten: van een ontvangstbalie tot een directie bureau. Het is goed te weten dat alleen de juiste omstandigheden en belangrijke creaties de ontwikkeling en groei kunnen bevorderen. Bij het ontwerpen van al de MDD producten denken we altijd na over de behoeften van onze klanten en de voortdurend veranderende marktverwachtingen. Kantoormeubilair van MDD worden niet alleen gekenmerkt door de high-class technologie maar ook voor hun uitstekende kwaliteit en eigentijds design. De Mdd kantoormeubelen hebben ook een grote diversiteit aan producten met ergonomische eigenschappen die perfect inbzetbaar zijn in alle werkomstandigheden. Een directiebureau voor een leidingevende positie zoals het Mdd Mito directie bureau, werkplekken en eilanden voor callcenters of grote projecten zoals Mdd Ogi of Mdd Yan, tal van toonbanken voor ontvangstruimtes zoals Mdd ValdeMdd ZigZagMdd TeraMdd OrganicMdd Linea of Mdd Wave of kasten en lockers: het Mdd kantoormeubilair heeft het allemaal! Wenst u een bureau, kast, vergadertafel of toonbank op maat? Contacteer ons en wij vinden gegarandeerd een oplossing voor u. Brand New Office is officieel verdeler van het merk voor de BeNeLux regio. Vanaf 750€ goederenwaarde leveren we de kantoormeubelen vrachtvrij en vanaf 1.500€ netto goederenwaarde bouwen onze professionele monteurs alles op. Bestel vandaag nog uw Mdd bureaus en werk binnen 15 dagen in een omgeving dat de nodige design en kwaliteit uitstraalt. Mdd Basic ladeblok op wielen