• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Mdd Basic combi opbergkasten
Levertijd 10 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Mdd Basic combi opbergkasten

De Mdd Basic combi opbergkasten zijn een optimaal en economisch kastensysteem met een snelle levertermijn. De archiefkasten zijn beschikbaar met een breedte van 800 mm en in twee verschillende hoogten. Het assortiment wordt aangevuld met speciale kasten zoals een tamboerkast, een open kast of een combi-kast met open rek en deuren. De eenvoudige constructie en het klassiek ontwerp maakt het mogelijk om deze kantoormeubelen te combineren met andere meubelsystemen.

De Mdd Basic opbergkast werd vervaardigd uit 18mm MFC melamine en de top van de kast bevat zelfs een 28mm dikke melamineplaat. De fronten en romp van de Mdd kwaliteitskasten zijn snel leverbaar in twee verschillende kleuren. U kunt kiezen tussen verschillende maten van Basic archiefkasten bij Brand New Office: een middelhoge kast van 113cm hoog of een hoge kast van 183cm.


U kan zelf uw eigen kast samenstellen met één van onze professionele adviseurs! Deze Basic archiefkasten passen perfect bij elk MDD meubelsysteem en zijn zelfs combineerbaar met elk ander meubelsysteem. Vanaf 750€ goederenwaarde leveren we de Basic kantoormeubelen vrachtvrij en vanaf 1.500€ netto goederenwaarde bouwen onze professionele monteurs alles op. Bestel vandaag nog uw design kantoormeubilair en werk binnen 15 dagen in een omgeving dat de nodige design en kwaliteit uitstraalt.


Ontwerp:
MDD
Materiaal: melamine, aluminium
Maten kasten: 80b x 43d x 113/183h cm
Kleur: Eik, wit

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail.
Vraag ons u op te bellen         

Mdd is momenteel een van de bekendste fabrikanten in design kantoormeubelen. Met de kantoormeubilair kan men een volledig kantoor inrichten: van een ontvangstbalie tot een directie bureau. Het is goed te weten dat alleen de juiste omstandigheden en belangrijke creaties de ontwikkeling en groei kunnen bevorderen. Bij het ontwerpen van al de MDD producten denken we altijd na over de behoeften van onze klanten en de voortdurend veranderende marktverwachtingen. 

Kantoormeubilair van MDD worden niet alleen gekenmerkt door de high-class technologie maar ook voor hun uitstekende kwaliteit en eigentijds design. De Mdd kantoormeubelen hebben ook een grote diversiteit aan producten met ergonomische eigenschappen die perfect inbzetbaar zijn in alle werkomstandigheden. Een directiebureau voor een leidingevende positie zoals het Mdd Mito directie bureau, werkplekken en eilanden voor callcenters of grote projecten zoals Mdd Ogi of Mdd Yan, tal van toonbanken voor ontvangstruimtes zoals Mdd ValdeMdd ZigZagMdd TeraMdd OrganicMdd Linea of Mdd Wave of kasten en lockers: het Mdd kantoormeubilair heeft het allemaal! Wenst u een bureau, kast, vergadertafel of toonbank op maat? Contacteer ons en wij vinden gegarandeerd een oplossing voor u. 

Brand New Office is officieel verdeler van het merk voor de BeNeLux regio. Vanaf 750€ goederenwaarde leveren we de kantoormeubelen vrachtvrij en vanaf 1.500€ netto goederenwaarde bouwen onze professionele monteurs alles op. Bestel vandaag nog uw Mdd bureaus en werk binnen 10 dagen in een omgeving dat de nodige design en kwaliteit uitstraalt. Mdd Basic combi opbergkasten