• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Mdd Mdd Basic Open kast hoog 218cm - Archiefkast - Bibliotheek
Levertijd 15 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Mdd Mdd Basic Open kast hoog 218cm - Archiefkast - Bibliotheek

Met de Mdd Basic Open kast hoog van 218cm gamma heeft een enorme ruimte om boeken, ordners of andere zaken in te klasseren. De Basic open archiefkasten zijn prachtig afgewerkt in gecoat melamine en zijn maar liefst beschikbaar in negen verschillende kleuren zoals: beuk, eik, wengé, berk, cacao, wit, aluminium, antraciet en walnoot ! Deze open opbergkasten van 218cm hoog kunnen ook ingezet worden als bibliotheekkasten. De Basic Open kasten van de topfabrikant MDD bestaat in verschillende maten en breedtes bij Brand New Office. Deze kantoormeubelen zijn snel beschikbaar en worden in minder dan 15 werkdagen geproduceerd! Deze rekken of kasten hebben de doordachte eenvoud en sierlijke allure van een moderne constructie.

Vanaf 750€ goederenwaarde leveren we de Basic kantoormeubelen vrachtvrij en vanaf 1.500€ netto goederenwaarde bouwen onze professionele monteurs alles op. Bestel vandaag nog uw design kantoormeubilair en werk binnen 15 dagen in een omgeving dat de nodige design en kwaliteit uitstraalt. Deze kasten worden gedemonteerd geleverd.  
           
Ontwerp:
MDD
Materiaal: Melamine hout
Maten: 80b x 43d x 218h  cm
Kleur: beuk, eik, wengé, berk, cacao, wit, antraciet, aluminium en walnoot
 
Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail.
Vraag ons u op te bellen        

Het is goed te weten dat alleen de juiste omstandigheden en belangrijke creaties de ontwikkeling en groei kunnen bevorderen. Bij het ontwerpen van al de MDD producten denken we altijd denken na over de behoeften van onze klanten en voortdurend veranderende marktverwachtingen. Kantoormeubelen van MDD worden niet alleen gekenmerkt door de high-class technologie maar ook voor hun uitstekende kwaliteit en eigentijds design. De Mdd meubelen hebben ook een grote diversiteit aan producten met ergonomische eigenschappen die perfect inbzetbaar zijn in alle werkomstandigheden. Een directiebureau voor een leidingevende positie, werkplekken en eilanden voor callcenters of grote projecten, toonbanken voor ontvangstruimtes of kasten: het Mdd kantoormeubilair heeft het allemaal! "Mdd Basic Open kast hoog van 218cm"